ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Artin Penik İstanbul'da doğmuş büyümüş ,kendi halinde ermeni asıllı bir Türk vatandaşıydı..
70 ve 80 lerde Türk diplomantlara yapılan suikastlerin ve bunun yanında bircok insanın ölümüne yol açan Asala'nın 7 Ağustos 1982 Esenboğa Baskınından sonra Artin Penik, örgüte tepki olarak 11 Ağustos günü Taksim Meydanı'nda kendini yakmıştır malesef bundan 4 gün sonra 15 Ağustos 1982 tarihinde ölmüştür.
Not :Asala örgütünün 7 Ağustos 1982 günü Esenboğa Havaalanı'nda düzenlediği saldırı sonucu 8 kişi ölmüş, 72 kişi yaralanmıştır.
Bir de gelin ermeni olayına Artin Penik gözü ile bakalım...
1~ 592 gün
maverick
Artin Penik , hastanede yapılan bu röportajından 2 gün sonra vefat etmiştir
~ 592 gün
mr ako
helal olsun adama, Allah rahmet eylesin
~ 592 gün
bravado
ya tamam guzel vıdeo guzel konusmusta neden kameraya cekılen bır adamın sesı ayrıca ses kaydına alınmıs ve ben mı kacırdım yoksa adamın agzı ve konustukları farklı mı?
benı yanlıs anlamayın vıdeo guzel hatta alkısladım ama merak ettım bı tuhaflık var sankı...
~ 592 gün
madişvili :)
artık böyle saçma kavgaları bırakammız gerekiyo
türkiye de tam türk denilebilecek kimse yok ki
hrant dink i öldürenin bile belki kanında ermeni kanı var
türkiye de yaşayan yaşlı ermeni vatandaşlırımız büyük panik içindeler ve korkuyolar
artık türkiye de yaşayanların ülkesini tanımalarının zamanı geldi bence
sadece biraz zeka bunun için yeterli olacaktır
~ 592 gün
mutedil dalgalı
ne halisane niyet,ne yanlış metod...
şimdi bir işe başlamadan ne yapmalı? descartes'ın metodolojisi incelenmeli,çöktü diyenlere inat...çökmez..
~ 592 gün
mutedil dalgalı
şu ilgisizliğe bak be...bu çoraklık kaç zamandır bu kadar hissedilmiyordu...
~ 592 gün
maverick
kamera senkronizasyonu tutmaz diye bir de teybe almışlar sesini, o zaman ses kayıt eden kameralar yoktu..nitekim tutmuyor fakat o zamanın gazeteleri ve görgü tanıklarının sözlerine göre taksimde bağırmış "kahrolsun bölücülük,kahrolsun asala" diye ...helal olsun mekanı cennet olsun
bravado demis ki:
ya tamam guzel vıdeo guzel konusmusta neden kameraya cekılen bır adamın sesı ayrıca ses kaydına alınmıs ve ben mı kacırdım yoksa adamın agzı ve konustukları farklı mı?
benı yanlıs anlamayın vıdeo guzel hatta alkısladım ama merak ettım bı tuhaflık var sankı...
~ 591 gün
maverick
Evet belki kendisini yakması gerekmezdi ama o sıralar o kadar fazla sıklıkta yetişmiş insanlarımız diplomatlarımız ve aileleri hunharca katledilmiş ki ,Artin Penik gibi masumca hayatlarını yaşayan vatandaşlarımızın yüreğine kanına dokunmuş hem de çok..Ayrıca rahmetli penik mahallesindeki tanıdığı insanların yüzüne bakamaz olmuş olamazmı kendini çok suçlu hissetmiş olamazmı, bunu türk asıllı bir türk vatandaşı yapsa bile pek bir anlam ifade etmeyeceğini, ermeni asıllı bir türk vatandaşının böyle bir tepki göstermesinin belki sonraki katliamları durdurabileceğini diye düşünmüş olamazmı, o kadar can yok olup gitmektense hemen şimdi ve sonum ne olursa olsun ben böyle bir tepki göstereyim olan bana olsun vatan sağolsun demiş olamaz mı?
m.x-h.d. demis ki:
ne halisane niyet,ne yanlış metod...
şimdi bir işe başlamadan ne yapmalı? descartes'ın metodolojisi incelenmeli,çöktü diyenlere inat...çökmez..
~ 591 gün
maverick
"Bir ülkede namuslular da namussuzlar kadar cesur olmazsa o memleket yok olmaya mahkumdur"
İsmet İnönü
~ 591 gün
mutedil dalgalı
demirel mi inönü mü?ikisi de mi?
~ 591 gün
arethusa//lúthien
evet katılıorum sana...
valve7 demis ki:
bizim türkiyedeki ermenilerle bi problemimiz yokki, boyle videoları internet sitelerine taşıyıp ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamak güç
yazık
~ 591 gün
mutedil dalgalı
siz kimsiniz?
valve7 demis ki:
bizim türkiyedeki ermenilerle bi problemimiz yokki, boyle videoları internet sitelerine taşıyıp ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamak güç
yazık
~ 591 gün
comandante
Bu topraklarda Türk Kürt Laz Ermeni çerkes hep birarada yaşadılar bundan sonra da yaşamaya devam edecekler. Hiçbir kanın diğerinden daha üstün olmadığını herkes er yada geç kabul edecektir. Yok kimsenin kimseden en ufak bir farkı. Nasıl ki dünyaya eşit geliyor, dünyadan eşit göçüyorsak yaşarken de eşit olmalıyız. Yaşasın halkların kardeşliği.
~ 591 gün
maverick
hayır İsmet İnönü'nün lafıdır ama Demirel'de sonradan sölediyse bilemem tabi :)
m.x-h.d. demis ki:
demirel mi inönü mü?ikisi de mi?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8880
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!