satoshi tomiee ; global underground seti. insanı havalara çıkartıp bir anda bırakıyor. sarsıcı. 30. dk dan sonraki bölüm, günah çıkarmışçasına rahatlatır kişiyi..
1 Aralık 2005 23:57
daphn-e
anathema angelica
metallica nothhing else matters
cardigans erase and rewind
coldplay
muse...
:D ben playlistimi yazayım bare buraya...
aslında terapi etkisi göstermesi o anki ruh halime göre değişio.. bazen bunlar ii gelio
bazen bunları dinneyemiom yansımalar secreet garden dinniom onnar ii gelio:) it depends on the situtation yane ( management sınavı vardıda bu günlerde;) )
2 Aralık 2005 00:06
erdem
Miles Davis, Jazzamor, İBO :P
2 Aralık 2005 00:32
onur
bülent ortaçgil yanına erkan oğuru da alırsa başka bşi istemem
2 Aralık 2005 00:46
dollyfatale
mum, sigur ros.
5 Aralık 2005 17:53
fruitcake
portishead...
18 Aralık 2005 21:31
willow is blessed
Loreena McKennitt'in adı şu ana dek 5 kere geçti beşinde de farklı yazılmış zavallım :D
Bunalım olduğuna katılmıyorum, dinlendirici bir tınısı var, depresif gençlik grubu tadında değil.
18 Aralık 2005 21:43
the divine comedian
a silver mt. zion'ın "he has left us alone but shafts of light sometimes grace the corners of our rooms" albümüdür bahsettiğiniz.
18 Aralık 2005 21:59
hafriyat
damien rice
kings of convenience
-bazen- louis armstrong
24 Aralık 2005 22:30
moviebiker
burda benim birsürü yazdığım şey vardı ya silinmişler .(
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/888
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.