daha bu sene kazandım. üniversite ortamına girmeden ev ortamına girdim.
yurt nasıldır bilmem ama evin yeri başka.. ama şu ev alma komşu al sözünü de unutmamak lazım...
yemek yapmayı bilen bi kişi olsa yeter ev için gerisi bahane ortam şahane...
26 Ekim 2007 01:17
elchina
apart:P
27 Ekim 2007 19:29
soyut
ilk yıl yurtta kalırsın bi güzel çevre yaparsın kendine sonra da ewe çıkarsın..tabi adam gibi insanlarla:D
3 Kasım 2007 13:35
elyifff
tabiki ewwww:)ya rahatlık gibisi varmıı ohh doldur arkadslarını bide sabaha kadar geyik:) eeee biyemek derdi var işte:)) e bide temizlik:))
3 Kasım 2007 17:23
(:adige phşaşe :)
herkez ew dio ama ben hiç yurtta kalmadım direk ewe çıktım amaaaa bıktım heray ew kirası faturalar postanelerde sıra beklemeler ewi toplamak yeterrrr yhanii ewin tek ii yanı zaman sorunun yok o galiba....yurda yerleşcem dayanamıorum artık...
20 Kasım 2007 19:20
m_c_a
ewde kalmak rahat ama muhabbetçi varsa yanında ders çalışmaya mani malesef
21 Kasım 2007 13:42
jadambenim
ev tabiki tabi iyi bir arkadaşla
5 Aralık 2007 15:04
psikolojik manyak
yurttayım ama 2. dönem eve cıkacagım. yeter artık yerimin yurdum olmasın biraz ''free'' takılacagız ;-)
5 Aralık 2007 17:47
mugece81_
ev tabi en iyisi en ideali her istediğini yapmaya müsait :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8837
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.