ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  kampüs hayatı  yurt mu yoksa eve çıkmak mı?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

elf
elf
tabiki eve cıkmak. tabi apartman yöneticiniz eve erkek arkadaşınızı aldıgınızı görünce polis cagırıcam diye kapınıza dayanmıyorsa....
~ 595 gün   mesajın adresini al  

clementine*poh poh
clementine*poh poh
hala kapanmamış hala kapanmamış :)
~ 594 gün   mesajın adresini al  

kısa pantolon
kısa pantolon
vala yurttada kaldım evdede yurttayken daa sorumsuz oluyo insan zaten bizim yurtta kimse kimseyi dinlemez istedii saatte gelirdi...

da cuteboi
da cuteboi
ben yurttaki muhabbetten gayet memnunum. ev işi yalan olur. hiç ben gelemem takip eden diyaloglara:
-kanka anahtarı versene.
-moruk akşam sizde takılalım
-bilmemkim var misafirim.yemeğe getircem..

$h%liciou$**
$h%liciou$**
ev herzaman rahattır en azından 10kişinin dırdırını çekeceğine 2-3 kişininkini çekersin yanee...

idontcare
idontcare
ev tabiki....yurdun da tabi kendine göre güzellikleri oluyo mesela ark.larla falan değişik aktiviteler yapıosun, muhabbet ediosun, halı saha maçları falan :Pp ama bi de her tipten adam olabilio sonuçta hangi biriyle uğraşcan...en güzeli evde kafana göre takılmak=)

lithium
lithium
ev

çutee-libertine-
çutee-libertine-
hep eve çıkmak istiyorum diyip dururdum..ama şunu farkettm bugun yurtta yaşadığım anıları hiçbişeyle değişmem..canlarım onlar bnm o kadar çok şey paylaştık delilik yaptık ki..nasıl olsa eve çıkacaz bi gun ama bu yurt yılları asla geri gelmez!!!!

marti
marti
walla okul yurda 1.5 saat uzaktaysa işte ozaman eve çıkma sinyalleri artmaya başlamış demektir!

true
true
ben ailemle kalıom ama öğrenci ewinde kalmaktan beter annem saolsun bi ew arkadaşını aratmıyor..yemek yerz senin burda uşağın yok topla şimdi olay anne olunca yapısun,odanı topla,bir de eve saatinde gel şu dikey geçişlerde bi ankara tutturaım çıkarsam ewe direkt yurt ya...

bach-other
bach-other
alayına isyan inadına Ew.
sabaha kadar binbir türlü partilerle tabikide :))
~ 593 gün   mesajın adresini al  

nanikdepresif
nanikdepresif
yurttayken (genelde) "eve çıksam kim temizlicek evi kim yemek yapıcak" diye düşünürdüm ama eve çıktıktan sora bu zorluklara rağmen karşılaştırma yapmanın bile saçma olduugunu farkediyo. hala yurt kaydım var ama final dönemi hariç kalmıyorum, ordan biliyorum.

gissem =)
gissem =)
ev tabikide...

vassago
vassago
ne alakası war tabiki yurt...2 kişilik bizim yurt odaları...banyosu içinde buzdolabı çalışma masası haywani dolapları cellani ısıtma sistemi ( bkz.dışarısı -92 derece iken odada don tişört gezmek ) her katta dewasa mutfak ortak kullanım için herkesin mutfakta dolabı war...her hafta temizlik yapılır..hee bi de 2 mb interneti de cabası... bkz. beytepe öğrenci ewleri

bigbang
bigbang
misafir fazla gelmeyecekse ev. zaten her türlü yurt durumu

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008