yutta guzel evde..yerden çok orda yaşadıklarımız önemli bence...biz yurtta sürekli kavga ederdik.ilk önce aos kantininde yemek yerdik beraber.sert bakışlar,fiyolar,artistlikler.yementen sonra çay ve sigara içerdik.ondan sonra kavga ederdik.kavga ettiklerimizle bazen maçlarda yapardık.maçın sonundada kavga ederdik..karşı taraftan bir kişi ile şuan aynı şirketteyiz..
1 Ekim 2008 02:23
gamzeeeee
ya hiç mi iyi yanları yoktu sana göre?
bak 7ay devirmişsin yurtta.ben orada kurduğum arkadaşlıkları,muhabbetleri hiçbirşeye değişmem ki pek çoğuyla hala görüşürüm.evet ev kadar iyi değil belki şartları.zaten her ikisi de dedim yurt iyidir demedim ama onun da kendine göre tadından yenmeyen zamanları oluyordu.en azından ben yedim=))
onur(feyk) demis ki: yurtta kaldın mı hiç?
evet 7 ay
1 Ekim 2008 02:27
rotinda
her türlü ev... yurdun saray bile olsa gene £WWWWW..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8837
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.