ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > yurt mu yoksa eve çıkmak mı?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

b@htsız b3d3vi
b@htsız b3d3vi
şehir dışındasınız.yada eviniz okula uzak.yurtta kalmayımı tercih edersiniz yoksa eve çıkmayı mı? bu arada edindiğim bi tecrübe:erkekler eve çıkmasın :D ev evlikten çıkıo.
21 Ocak 2007 19:32   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
ev. sabaha kadar king, okey, ihale, 101, vs partileri, sabaha kadar muhabbet, sabaha kadar süren film zilemeler, sabaha kadar net başından ayrılmamalar. lan bir de sabaha kadar ders çalışabilsek:))
21 Ocak 2007 19:34   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
aynı tarif ettigin bi durumdaym..okul beşiktaşta evim halkalıda,arada 1.5 saatlik yolu her gün gidip geliyorum ama buna ragmen memnunum,ne olursa olsun yemegim,camasırım hazırlanıyo,ekmek elden su gölden ne cıkıcam yurda bilmem neye:)hem arkadasa katılıyorm erkekler evlernde kalsa daha iyi:))yurtlara midesi kaldıran misafirlige gitsin:)))))
21 Ocak 2007 19:36   mesajın adresini al  

por una cabeza tango
por una cabeza tango
4 sene önce eve çıktım 1,5 sene yurt hayatından sonra.hiçbişeye değişmem..
hepiniz eve çıkın arkadaşlar,gayet eğleniosunuz.
ha yurt muhabbeti de güzeldir o ayrı.gecenin bi yarısı bi sürü deli koca binada,muhabbeti güzeldir o yüzden onun da..
ama ev rulez ^_^

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu

joshua
joshua
:) vallahi herkes bi dönem yurtta kalmanın tadını almalı yaşamalı onca insanla ortak olarak...insana baya şeyler öretio , bir çok tipten şehirden insanlarla beraber kalıosun...ama en guzeli ew tabiki yurttan sonra ewe terfi etmeli sorumluluk almalı ve rahata huzura ermeli herkes...:) @t@ nın dediiği gibi her erkek ii temizlik yapabilen bir kız arkadaşta bulmalı bence erkek öğrenci ewi erkekler tarafından dağıtılır ama erkekler tarafından temizlenemez..:)
21 Ocak 2007 19:38   mesajın adresini al  

:)siempre...
şuan okuduum bölüm itibariyle tabiki evv...okulun bulundugu konum itibariyle de tabiki ev.rahatlıgım açısından bakılırsa da tabiki ev..ama para durumu itibariyle tabiki yurt:(:(:(:(
 1   21 Ocak 2007 19:38   mesajın adresini al  

macrofobia
macrofobia
sonuna kadar yurt :D hayatimizin sonuna kadar evde yasamayacak miyiz :P
21 Ocak 2007 20:05   mesajın adresini al  

sokarca
sokarca
oha kim soruyo onu ya tabiki ev rahat etmek istiosan..
ama yurttaki tatlı muahbbet ortamı hiç bi zaman olmaz evde :D
21 Ocak 2007 20:15   mesajın adresini al  

böğürtlenlim :)
böğürtlenlim :)
walla 2 yıl yurtta kaldıktan sona ev bana özgürlüün doruk noktası gibi geldii. akşam kaçta girceeem derdi olmadan, onca insanın dırdırını çekmeden kapa kapını gir odana sana özel bi mekan işte :)yurt ortamını herkes yaşamalı özellikle ilk senen ise.çünkü sosyallik açısından ii:)ama sona eve çıkın ev gibisi yok:)parasal olarak sizi sıkıntıya sokuo ama buna değer:)
 1   21 Ocak 2007 20:27   mesajın adresini al  

çok pis gaza geldim...1.5 sene yurt..ee yeter artık ama dimi...vadem doldu benim.bana ev bulunsanıza:P
21 Ocak 2007 20:39   mesajın adresini al  

s.y
s.y
evim evim guzel evim=)
21 Ocak 2007 21:26   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008