sadece karşılık verdim bişi demedim kızma yaa ağlarım bak :)) sanki küfrettim anaa tepkiye bak
21 Ocak 2007 23:16
comix
beter oll:))
21 Ocak 2007 23:30
zebra finch
kaderine küsmeliii:D
21 Ocak 2007 23:32
comix
çık hayatımda yeşilimmmmm :))
21 Ocak 2007 23:34
ares
bahar baslık mı actın sen yeni gordum,sadece msne yazdın sanmıstım:)
22 Ocak 2007 00:47
da cuteboi
rutin hayatına devam etmeli. çay, sigara, alkol, karşı cins, bowling, sinema, araba, motor vs vs..
22 Ocak 2007 00:52
bahar..
is o kadar ciddi yani ares:))
ares demis ki:
bahar baslık mı actın sen yeni gordum,sadece msne yazdın sanmıstım:)
22 Ocak 2007 01:01
ares
hmm nasıl yapsak senin bu isteksizligini cozemedik gunlerdir.zaten ders calısmayı seven insan varmıdır acaba.yaw en guzeli dun dedigim gibi yap
22 Ocak 2007 01:12
estado
valla ders mi bana cok uzak bir kelime:))bilmiyorum ki calısana soralım.. :):)
22 Ocak 2007 01:32
yok
nescafe tribine girmeli icmeli icmeli fakat neden ictigini unutmali ama her bardakta evet derse basliyorum demeli
22 Ocak 2007 01:38
pilar
oturup tv izlemeli, önüne kitaplarınıda açmalı. kendini kandırmalı ki vicdan azabı çekmesin. en temizi bu :)
22 Ocak 2007 01:39
impossible_aught
Ders çalışmak istemeyen bir öğrenci bu dönemde havaların güzelliğini değerlendirmeli.
Ders çalışmak istemeyn bir öğrenci okulu bırakıp bir yerlerde ya da kendi işini kurup çalışmalı.
Ders çalışmak istemeyen öğrenci hobilerine yönelmeli.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8836
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.