once wc ye gıtmelı uzun bı sure cıkmamlı cıktıktan sonra ay ben cok acıktım bı yemek yıyım dmelı uzun bır sure de yemek yemelı sonra bılgısyarın basına gecıp msn de kım varsa slm yazmalım bırsure de onlarla konusmalı buasamadan sonra zaten bı telas sarmaya baslar herlarde kırıp bıyerını oturup calısır :)))
22 Ocak 2007 11:37
beril_84
yatıp uyumalı yada zaten çalışmak istemiyo çık dışarı gez derim yani..
22 Ocak 2007 11:53
'' i l k o ''
uyumalı
22 Ocak 2007 13:08
kimin umrunda ki:d:d
dumann askerde oldugunu emın ol senden daha ıı bılıorm hıc gelmııcek deıller yaa alllaa aalllaaaa
22 Ocak 2007 13:17
natluss
ders çalışma isteği gelene kadar amuda kalkıp beklemeli.
böylece hemen ders çalışma aşkı gelecektir...
22 Ocak 2007 15:50
gülfikar
uyumalı:D:D:D
ben hep öle yaparım:D
22 Ocak 2007 19:51
true
önce notlarla biraz bakışmalı baktın ki föylerden daral gelio atıcan kendini mutfağa bişiler hazırlaıp sonra elini yüzünü yıka sonra yemek yiyip sağlam bi kahve we 1 apaket sigara alınıp dersin başına bi telaş oturulur şimdi nerden ara gaz alıcaz di mi ara gaz içinde bu sınawların sonundaki demlenme düşünülüp keyiflenilmeli..ara gaz da tamam hıı hınnnn tam gaz:))
22 Ocak 2007 21:17
gianni
erkenden yatıp sabah erken uyanıp çalısacağı yalanına inanmalı...
22 Ocak 2007 21:25
bach-other
ders çalışmak istememekle bişey yapmış oluyo zaten :P
23 Ocak 2007 03:02
ayaz26
düşünmeli hayat geyiğin boynuzunda ne kadar gider
23 Ocak 2007 03:29
kurbağabacağı
önce çok uykum var diyip yatmalı 8 de sonra 12 de kalkıp sabaha kadar şimdi çalışmaya başlıcam diyip ortakantine takılmalı.. (örnek: ben)
23 Ocak 2007 04:00
serveren
titriyip kendine gelmeli, sevgilsini, ailesini, vatanını, milletini düşünüp onlar için yerine getirmesi gereken sorumluluklarını ve ondan beklenenleri yerine getirmeli..
123 Ocak 2007 04:26
damageerror~assesbrb
5dk dünyayla bağlantısını kesmeli, sonra hayata sıfırdan dönüş yapmalı...
23 Ocak 2007 04:55
kurbağabacağı
hala çalışmıyorum ve sınav 9da acaba nolcak çok merak ediyorum :P
23 Ocak 2007 06:15
bbaykul
hala çalışıyorum,sınavların 3 ünden de kalacağımı bile bile sırf kendimi avutmak için,bide yenil,bir daha dene bir daha yenil bir daha dene daha iyi yenil geyiğine gaza geldim bakalım ne kadar iyi yenileceğim.
23 Ocak 2007 06:47
chromophobia
çok kolay...herşeyi doğal ihtiyaç saymalı ve bol zaman kaybetmeli,erken yatmaya mecbur hissetmeli, yemeğin üzerine sigarayı ihmal etmemeli, doors dinlemeli.
23 Ocak 2007 08:51
isabey
gamyuna girip okey oynasın, ders mers hiç sıkıntısı kalmaz :D
23 Ocak 2007 09:49
kurbağabacağı
:P sınav bitti. acık çalışsaymışım iyi olcakmış..
baalzevuv demis ki:
hala çalışmıyorum ve sınav 9da acaba nolcak çok merak ediyorum :P
23 Ocak 2007 10:49
sartre
kendini zorlamamalı.ama dersleri geçmek zorunda olduğunun farkında olarak iradesini kullanmalı.en azından sınavdan önceki gün.
23 Ocak 2007 12:07
uykucu şirin=)
PES oynamalı::::::::::)))
sora da eger maçları kzanmışsan derse dönmeli:::::::::::))))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8836
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!