ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  kampüs hayatı  ders calismak istemeyen bi ogrenci ne yapmali

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  25  26  27  28  29  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 181 - 195

gemici
gemici
oturup çalışsın olm başka yolu yok !!!
~ 526 gün   mesajın adresini al  

answer
answer
herkese merhaba ilk önce soruyada gelince tabikide çalışmamalı öğrencini işi gücü yokmiki ders çalışsın :d:d:d:d

sundancekid
sundancekid
abi istemiosan çalışma keyfine bak illada bu ssatte çalışcam deme istersen hiç çalışma hatta sınava bile girme özellikle bu tavsiyem 1. ve 2. sınıf öğrencilerine....bi daha böle bii fırsat geçmez ele gez toz eğlen kızlara takıl ortam yap elinden ne geliosa yap ama ders çalışma

queen of bongo bong
queen of bongo bong
içki içmeli,pc basına gecmelı ...

&fatoş&
&fatoş&
calısmamalı:D acık ve net

jigsaw
jigsaw
nsl olsa ilerde(vizeyse max.4saat snra,finalse 1-2 gün arası) tekrar çalışmak istemicegi için sıkmasın canını ''artık bi daakine'' demeli,dedirtmeli..;)

batjournalist26
batjournalist26

pasaklı kontes demis ki:

ben istemeyince eğer, o an için daha çok istediğm bişeyi yapıyorum. sonra tekrar derse dönmeye çalışıyorum. bende işe yaramıyor ama belki sizde yarar :)))))

insanın canı istemeyince olmuyor en iyisi salla geç taktiği ben yapıyorum işe yarıyor ama her bölümde her insanda işe yarar mı bilemem:))))))))))
~ 525 gün   mesajın adresini al  

omuriliksoğanınıncüc
omuriliksoğanınıncüc
canı ne istiyosa onu yapmalı

çutee-libertine-
çutee-libertine-
benim şuanda yaptıgımı yapmayın sakın..
güya butun calısma ortamını hazırladım..cuma akşamı dışarı cıkmadım çikolota kahve sakız salata var masamda..butun notlar saçılmış etrafa..peki ben napıyorum msnde kantınde laf yetiştiriyorum bi yandan da karaoke yapıyorum nette..

omuriliksoğanınıncüc
omuriliksoğanınıncüc
ama her şeyi de istememek gerekır:)

*sona doğru /
*sona doğru /
içip efkar dagıtmalı

mel!
mel!
en iisi ders çalışmayı son 10 dakikaya bırakmalı şanslıyısa göz attığı yerden bişiler çıkar diilse yapcak bişi yok tüm sorulara aynı cvbı evirip çevirip yapıştırmalı :)

kutay_
kutay_
şuan benim yaptığım gibi bilgisayar karşısında derse oturmalı... forum dolaşmalı, msn açmalı...

yok
yok
osursun:P

bahar..
bahar..
heee!!damla osurmalı baharın odasındaki karbondioksiti bitirmeli..ders calıscak ortamı mahveden insanla oturmalı:(

yok demis ki:

osursun:P

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  25  26  27  28  29  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 181 - 195

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008