bölümümden memnunum ben yaa... küçüklüğümden beri hep istediğim şey.
eğer burası olmasaydı turizm fln olabilirdi belki.
21 Ocak 2007 15:53
true
rehberlik ve psikolojik danışmanlık,tarih,psikoloji veya tiyatro olmasını çok ama çok isterdim....
21 Ocak 2007 18:13
hedehödö
pıfff moda ve tekstil tasarımı yada en azından güzel sanatlardan başka bi bölümde olmak isterdm :/
21 Ocak 2007 18:16
zeki ama tembel
güzel sanatlarda okumak isterdim çünkü hayatta paradan daha önemli şeylerin olduğunu idrak ettim.(çok türk filmivari bir cümle oldu ama gerçek.)
21 Ocak 2007 18:28
vassago
eczacılık...dükkan hazır izmirde..hem de hastane (yapılıyor-ben mezun olana kadar biter) karşısında...ama olmadı sağlık olsun...
21 Ocak 2007 18:29
melasmus
tiyatro içimde kaldı ya:(
21 Ocak 2007 18:37
zebra finch
ben konservatuar okumak isterdimm:(:(:(:(harcanıorum buralardaaa:D
21 Ocak 2007 18:45
pinky chocolatte
sinema-tv olabilirdi, ki çok da uzak deil bana..herşeyden önce müzik süper olurdu..psikoloji istiyodum o da olabilirdi..ama genelde iletişimle ilgili şeyleri tercih ederdim şimdi de yaptğm gbi heralde..
21 Ocak 2007 19:20
türkü:))
konservatuar da okumak isterdim...
tiyatro olsun müzik olsun hayatımda isterdim...
insanlarla içiçe olmak isterdim
21 Ocak 2007 19:55
türkü:))
bi arada psikoloji istemiştim çok fazla....
aaah ah....
:(((
21 Ocak 2007 19:56
:)siempre...
zate sevdiimm bölümdeim ama keşke animasyon okusaydım diyorum...nese masteri artık onun üztüne yaparıss...
21 Ocak 2007 20:33
:)siempre...
hee güzel sanatlar okumanın keyfi bambaşka mileett....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8816
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.