nonexistence demis ki:
tiyatro,veya reklamcılık veya işletme(ama o bölümün kolay olmasından)
-
aslında düşündüm de bilgisayar mühendisliği hariç her bölüme razıyım artık yaa!!!
19 Ocak 2008 19:04
yokkkkk
hiçbir şey istemiyorum
19 Ocak 2008 21:05
shu
hukuk okumayı çok istemiştim ama okuduğum bölümü bitirdikten sonra bi işe girip özelde hukuk okuyacağımmm
19 Ocak 2008 22:33
ruin
reklamcılık..
19 Ocak 2008 22:43
cumartesi_[famine]
ya hayalim mimar sinanın boğaz manzarasında resim okuyup ölene kadar pariste resimler yapmaktı....tabii aile girio araya resim yaparak aç ölcen heralde die söz öbekleri sarıo dört bi yanını hadi dedim sizimi kırcam daha gelişmişini okuyalım grafik tasarım sewiorm keratayı ya sadece resim bölümün az daha soğuğu dijitali tamamen ticaret amaçlısı:D:D
19 Ocak 2008 22:46
extremo
şu sınav zamanı heç istemiom biyerde okumayı
19 Ocak 2008 22:47
dr_fb_li
okul öncesi öğretmenliği bir erkeğe 39 kız düşüyo
19 Ocak 2008 23:11
atmacaa
at antrenörlüğü çünküsüne gelince hiç almayan 7.000-10.000 arası para alıyor 1 ayda
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8816
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.