Arkeoloji okumak isterdim çünkü eskiden ilgim çoktu..Ya da reklamcılık fln da olaiblirdi kafam rahat okulu bitirirdim..İşletmeyi de düşünmedim diil en azından mühendislik gibi kasmadan daha rahat şekilde okurduk..
9 Ekim 2007 13:06
şarap
sanırım ben hala endüstri ürünleri tasarımı okumak isterdim yada mimarlık..şimdi ise çook alakasız bi bölümde okumaktayım ah ahhh..
9 Ekim 2007 13:17
secret smile(: l
fotoğtafçilik okumak isterdim bi odam olsun böyle orda çektiğim fotoları çıkariim istediğim herşeyi çekebiliim makinam kolumda nereye gidersem yanımda olsun herşeyi ama istediğim herşeyi kalıcı hale getirebiliim..yapıcam ama bu istediğimi hala geç diil!!!
10 Ekim 2007 00:32
sevilay.
hukuk istiyorum ben yaaa üüüüüü:(
10 Ekim 2007 01:25
+gothicmetal+
gercı benım bolumum manyak da ole ıcımde kalan bolum muzık ya da beden egıtımı ogretmenlıgı
10 Ekim 2007 03:46
xxx_xxx
matematik öğ ollmak isterdim ama nasip tıpta fena deil
10 Ekim 2007 16:20
...::: özkan :::...
el sanatları veya arkeoloji isterdim... ama jeolojiye gelince diğerlerini unutmuş oldum... bölümümden çok memnunum...
2 Kasım 2007 03:34
elyifff
tabikiiii konservatuar:) bayılıorum şarkı söleyip dinletmeyee kendime:)) e bide öğretmen doğumgünüm die:)
2 Kasım 2007 05:03
nadas__
konservatuar ilk hayalımdı keman çalmak ve biseyler yapmak :((( ama olsun allahtan ikinci hayalimi gerceklestrdm :)))
2 Kasım 2007 10:50
estarabim
şöyle bol keseden para kazandırabilecek bir bölümde okumak isterdim, aa doğru ya, para herşey demek değildi, öğretmenlik de iyi...neyine yetmez 1.000 lira!!! ver 300-400 ünü kiraya, 200-300 ünü aldığın ev eşyalarının taksitlerine, 200-300 kredi kartına, 200-300 kardeşinin dershane taksidine, ver.200-300..hop lan ne veriyosun...bitti! üstüne borçlusun, e kredi çekiim bariii...
2 Kasım 2007 14:21
ufo gorn masum köylü
yan gel yat bölmü...
2 Kasım 2007 15:55
hüzün abi
quiz vize ve finalim olmadığı bir bölüm olusa oraya geçerim yoksa bölümümden çok memnunum
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8816
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.