bu dönem başlatıcağım imza kampanyasıyla 'kalabalık'a içki ruhsatı alıp fasıl mekanı yapınca, bizim kampus tam süper olcak:D
24 Ocak 2007 16:52
***/][\.- /][\.***
MMF de kampüs yok ama fakülte maltepede , ankaray yanında ankaranın merkezinde, kızılaya 10 dk yürüyerek ,bahçesi yok ama içerisi oldukça geniş hatta fakültenin içinde stüdyo bile var
25 Ocak 2007 02:09
bach-other
hiç memnun değilim .eve çok uzak yaw(5 km lan nolcak amma abarttım çok uzak diye)bide kampüs sanki dağ a.q.resmen tırmanıyoz.insan yoruluyo yani :).ne vardı akdeniz ünv. kampüsü gibi olsaydı düzayak.
25 Ocak 2007 02:25
*gln*
okulda 3. senem!! hala kendimi lisede sanıyorum!!berbatt.
31 Ocak 2007 17:02
orange..
valla odtü süper :)) sabah havuzdayım akşam body de...kampüs desen harika daha ne ister bi öğrenci :))))))
31 Ocak 2007 17:08
restricted_mind
slm..arkadaşlar...müzik grubumuz içiin bas gitar çalan ve istanbulda olan bi arkadaş arıyoruz..ilgilenen arkadaşlar bana mesaj göndersinler lütfen....:))
1 Şubat 2007 00:38
]{eci
avcılar kampüsü desem sevip sevmediğimi anlayabilirsiniz belki :) hele müh. fak. ta ögrenciyseniz :S
1 Şubat 2007 19:26
siempre
kampus mu oda ne yaa valla bızım fakultede bı bahce var sanarsın zıraat ve hayvancılık fakultesı etraftan kuzular kedıler kopeklr gelıo valla ben bızım kampusu daha gormedım fakultenın baska sehırde olması cok kotu bısey yaaa :((((
2 Şubat 2007 00:38
~balım~
evet kocaman güzel bir kampüsümüz var kasaba gibi :)
2 Şubat 2007 00:46
dagdelen
iidir
2 Şubat 2007 15:42
e-pack(şiyine:))
kampüsss ?? o ne yahu =) bizim fakülte 2binadan mevcut =) ortada da bi havuzu var o kadar süpper kampüss =)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8808
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.