ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > kampüsünüzden memnun musunuz?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  29  30  31  32  33  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

:::::kirem:::::
:::::kirem:::::
oyle düşünme. daha önceki halini bilenler. okul çok ii oldu diyorlar.
hayal istasyonu demis ki:

hangi kampüsten bizim fakültenn bi kampüsü bile yokki küçük bi bahçesi var o kadar

24 Ocak 2007 16:32   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
bu dönem başlatıcağım imza kampanyasıyla 'kalabalık'a içki ruhsatı alıp fasıl mekanı yapınca, bizim kampus tam süper olcak:D
24 Ocak 2007 16:52   mesajın adresini al  

***/][\.- /][\.***
***/][\.- /][\.***
MMF de kampüs yok ama fakülte maltepede , ankaray yanında ankaranın merkezinde, kızılaya 10 dk yürüyerek ,bahçesi yok ama içerisi oldukça geniş hatta fakültenin içinde stüdyo bile var
25 Ocak 2007 02:09   mesajın adresini al  

bach-other
bach-other
hiç memnun değilim .eve çok uzak yaw(5 km lan nolcak amma abarttım çok uzak diye)bide kampüs sanki dağ a.q.resmen tırmanıyoz.insan yoruluyo yani :).ne vardı akdeniz ünv. kampüsü gibi olsaydı düzayak.
25 Ocak 2007 02:25   mesajın adresini al  

*gln*
*gln*
okulda 3. senem!! hala kendimi lisede sanıyorum!!berbatt.
31 Ocak 2007 17:02   mesajın adresini al  

orange..
orange..
valla odtü süper :)) sabah havuzdayım akşam body de...kampüs desen harika daha ne ister bi öğrenci :))))))
31 Ocak 2007 17:08   mesajın adresini al  

restricted_mind
restricted_mind
slm..arkadaşlar...müzik grubumuz içiin bas gitar çalan ve istanbulda olan bi arkadaş arıyoruz..ilgilenen arkadaşlar bana mesaj göndersinler lütfen....:))
1 Şubat 2007 00:38   mesajın adresini al  

]{eci
]{eci
avcılar kampüsü desem sevip sevmediğimi anlayabilirsiniz belki :) hele müh. fak. ta ögrenciyseniz :S
1 Şubat 2007 19:26   mesajın adresini al  

siempre
siempre
kampus mu oda ne yaa valla bızım fakultede bı bahce var sanarsın zıraat ve hayvancılık fakultesı etraftan kuzular kedıler kopeklr gelıo valla ben bızım kampusu daha gormedım fakultenın baska sehırde olması cok kotu bısey yaaa :((((
2 Şubat 2007 00:38   mesajın adresini al  

~balım~
~balım~
evet kocaman güzel bir kampüsümüz var kasaba gibi :)
2 Şubat 2007 00:46   mesajın adresini al  

dagdelen
dagdelen
iidir
2 Şubat 2007 15:42   mesajın adresini al  

e-pack(şiyine:))
e-pack(şiyine:))
kampüsss ?? o ne yahu =) bizim fakülte 2binadan mevcut =) ortada da bi havuzu var o kadar süpper kampüss =)
3 Şubat 2007 15:57   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  29  30  31  32  33  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008