çok ama çok memnunum.iyiki ankara üniversitesi cebeci kampüsündeyim..ve de iyiki ebf liyim..cebecili olmak bi ayrıcalıktır..
21 Ocak 2007 17:07
true
okul rezalet ya.. bizim kampüs sözde dillerere destan ege üniv.okulda kapkaç,teşhirciler,baliciler vs.. bunun gibi bi sürü daha bi çok olayı biz 2.öğretim olarak yaşıyoruz ya...egeymiş 5 para etmes
21 Ocak 2007 18:10
hedehödö
taksime 10 dakka en güzel yanı..kampüse gelince iki bina + minyatür bi bahçe ne kadar kampüs olursa artık:)
21 Ocak 2007 18:20
lewni
bi kampüsüm olsaydı sölerdim tabi
21 Ocak 2007 21:43
impossible_aught
benim hiç kampüsüm olmadı abiii sizin kampüs benim olsun mu abiii...
İlkokulumun alanı bile İÜ edebiyat fakültesinden büyüktü :)
22 Ocak 2007 01:57
idontcare
yeri süperrr sahil kenarı falan ama ulaşım olarak biraz kötü hergün 1 saatm yolda geçio:'(
22 Ocak 2007 02:45
requem
tabiki hayır!!! lisemde bile daha çok insan we yapılcak şey wardı!! :(( napalım çekicez artık.. gittikçe uzuo okul ama :S
24 Ocak 2007 10:36
genç hukukçu
Atılım Üniversitesi kampüsü!ağlamak istiyorum;paranla rezil olmak=Atılım'da öğrenci olmak
24 Ocak 2007 12:30
gissem =)
ii aslında sahili falan güzel oluo hava güzelken ama sadece sahil yeterli olmuo anlıosunuz dimi? =)
24 Ocak 2007 14:51
lefo
tabıkı kampusten memnun deılım cunku dokuz eylulun bı kampusu bıle yok sakarya unı ye gıtseydım daha ıı olurdu hıç olmazsa bı gol manzarası ve bı kampus hayatı dıye bı sey var dokuz eylulun manzarası hasan aga bahçesı ve tabıkı buca ceza evı puhaha(aslında acı bı şey ama elden bı şey gelmıo gulup gecıoz)
24 Ocak 2007 15:32
hayal istasyonu
hangi kampüsten bizim fakültenn bi kampüsü bile yokki küçük bi bahçesi var o kadar
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8808
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.