ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  kampüs hayatı  kampüsünüzden memnun musunuz?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  21  22  23  24  25  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

'' i l k o ''
'' i l k o ''
allaha cok sukur
~ 587 gün   mesajın adresini al  

act_a_fool
act_a_fool

bİtt® demis ki:

ana kampüsümüz süpeeer tek kelimeyle muhteşem.ama bizim 2 eylül kampüsü dümdüz bi araziye kurulmuş 3 fakültesi olan uçak sesleriyle dolu bi kampüs.ama birçok üniversitenin kapüsünden bile ii.en azından kampüs havası var.seviyorum yinede....

Ana kampüs süüpper bence de..İçinde tiyatrosu, sinema salonu, goccaman bir kütüphanesi, bir kaç kafe -pastahanesi, kapalı yüzme havuzu, halı sahaları, basket,tennis, çim sahaları...Kıyıda köşede heryerde çiçek(O çiçeklere harcanan paraya acıyorum, burs olarak verilse o paralar valaa 100lerce öğrenci okutur her yıl:)
Sanki hepsinden yararlanıyormuşum gibi yazdım hea..Her neyse güzel ya hele şu okuduğum önceki 20-25 mesajdan sonra şükür ediyorum:D
Ha birde şehir merkezine 15-20 dakika o başaka güzel yanı...
Yanlız ana kapıdan baksanız sadece ormanlık bir alan gibi görülür...Ağaçlardan birşey görünmediği için ilk görüşte burada üniversitemi var die şaşırırsınız..:D

hırpık
hırpık
her gün 2 saatim yollarda geciyo okul uğruna..zaten biçok fakülte hala inşaat halinde..rektörümüz de saolsun bunlar yetmezmiş gibi kantinlerimizi kapatıyo..ama yine de bahar ve yaz güzel geciyo kampüste..

:::::kirem:::::
:::::kirem:::::
bizimde bi kampüsümüz yok maalesef :=(((

psikolojik manyak
psikolojik manyak
haaaaaayyııırrrrr

kurbağabacağı
kurbağabacağı
olmayandan.. evet..

pinkdiamont
pinkdiamont
ben memnunum walla.. merkez'immm.

dİl-ge:d
dİl-ge:d
çok ama çok memnunum.iyiki ankara üniversitesi cebeci kampüsündeyim..ve de iyiki ebf liyim..cebecili olmak bi ayrıcalıktır..

true
true
okul rezalet ya.. bizim kampüs sözde dillerere destan ege üniv.okulda kapkaç,teşhirciler,baliciler vs.. bunun gibi bi sürü daha bi çok olayı biz 2.öğretim olarak yaşıyoruz ya...egeymiş 5 para etmes

hedehödö
hedehödö
taksime 10 dakka en güzel yanı..kampüse gelince iki bina + minyatür bi bahçe ne kadar kampüs olursa artık:)

lewni
lewni
bi kampüsüm olsaydı sölerdim tabi

impossible_aught
impossible_aught
benim hiç kampüsüm olmadı abiii sizin kampüs benim olsun mu abiii...

İlkokulumun alanı bile İÜ edebiyat fakültesinden büyüktü :)
~ 586 gün   mesajın adresini al  

idontcare
idontcare
yeri süperrr sahil kenarı falan ama ulaşım olarak biraz kötü hergün 1 saatm yolda geçio:'(
~ 586 gün   mesajın adresini al  

requem
requem
tabiki hayır!!! lisemde bile daha çok insan we yapılcak şey wardı!! :(( napalım çekicez artık.. gittikçe uzuo okul ama :S
~ 584 gün   mesajın adresini al  

genç hukukçu
genç hukukçu
Atılım Üniversitesi kampüsü!ağlamak istiyorum;paranla rezil olmak=Atılım'da öğrenci olmak
~ 584 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  21  22  23  24  25  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008