| |
'' i l k o ''
|
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
act_a_fool
|
bİtt® demis ki:
ana kampüsümüz süpeeer tek kelimeyle muhteşem.ama bizim 2 eylül kampüsü dümdüz bi araziye kurulmuş 3 fakültesi olan uçak sesleriyle dolu bi kampüs.ama birçok üniversitenin kapüsünden bile ii.en azından kampüs havası var.seviyorum yinede....
|
Ana kampüs süüpper bence de..İçinde tiyatrosu, sinema salonu, goccaman bir kütüphanesi, bir kaç kafe -pastahanesi, kapalı yüzme havuzu, halı sahaları, basket,tennis, çim sahaları...Kıyıda köşede heryerde çiçek(O çiçeklere harcanan paraya acıyorum, burs olarak verilse o paralar valaa 100lerce öğrenci okutur her yıl:)
Sanki hepsinden yararlanıyormuşum gibi yazdım hea..Her neyse güzel ya hele şu okuduğum önceki 20-25 mesajdan sonra şükür ediyorum:D
Ha birde şehir merkezine 15-20 dakika o başaka güzel yanı...
Yanlız ana kapıdan baksanız sadece ormanlık bir alan gibi görülür...Ağaçlardan birşey görünmediği için ilk görüşte burada üniversitemi var die şaşırırsınız..:D
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
hırpık
|
her gün 2 saatim yollarda geciyo okul uğruna..zaten biçok fakülte hala inşaat halinde..rektörümüz de saolsun bunlar yetmezmiş gibi kantinlerimizi kapatıyo..ama yine de bahar ve yaz güzel geciyo kampüste..
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
:::::kirem:::::
|
bizimde bi kampüsümüz yok maalesef :=(((
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
psikolojik manyak
|
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
kurbağabacağı
|
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
pinkdiamont
|
ben memnunum walla.. merkez'immm.
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
dİl-ge:d
|
çok ama çok memnunum.iyiki ankara üniversitesi cebeci kampüsündeyim..ve de iyiki ebf liyim..cebecili olmak bi ayrıcalıktır..
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
true
|
okul rezalet ya.. bizim kampüs sözde dillerere destan ege üniv.okulda kapkaç,teşhirciler,baliciler vs.. bunun gibi bi sürü daha bi çok olayı biz 2.öğretim olarak yaşıyoruz ya...egeymiş 5 para etmes
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
hedehödö
|
taksime 10 dakka en güzel yanı..kampüse gelince iki bina + minyatür bi bahçe ne kadar kampüs olursa artık:)
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
lewni
|
bi kampüsüm olsaydı sölerdim tabi
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
impossible_aught
|
benim hiç kampüsüm olmadı abiii sizin kampüs benim olsun mu abiii...
İlkokulumun alanı bile İÜ edebiyat fakültesinden büyüktü :)
|
|
~ 586 gün
|
|
| |
idontcare
|
yeri süperrr sahil kenarı falan ama ulaşım olarak biraz kötü hergün 1 saatm yolda geçio:'(
|
|
~ 586 gün
|
|
| |
requem
|
tabiki hayır!!! lisemde bile daha çok insan we yapılcak şey wardı!! :(( napalım çekicez artık.. gittikçe uzuo okul ama :S
|
|
~ 584 gün
|
|
| |
genç hukukçu
|
Atılım Üniversitesi kampüsü!ağlamak istiyorum;paranla rezil olmak=Atılım'da öğrenci olmak
|
|
~ 584 gün
|
|
| |