| |
idempotent
|
Kesinlikle katılıyorum. İstanbul'un o keşkemekişinden uzak, ufacık bir güzel kasaba, her imkan da var.
kıyısız deniz demis ki:
valla minicik ufacık yeşilcik bi kampüs herkes bi arada
aile kibim...
|
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
:ceя;en:
|
kampüs mü var da memnun olalım
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
her daim seviyo =)
|
ii işte idare eder ama çok uzaaakkk:(
burdan yetkililere sesleniyorum:
yüksek yüksek tepelere kampüs kurmasınlaaarrrr!!!
|
|
~ 555 gün
|
|
| |
alakayamaydonoz
|
Kampüsümüz Türkiye nin en büyük ikinci kampüsü fakat %75'i dağ tepe toprak:))
Şimdi böyle bir kampüsten memnun muyum:ee memnun olmasam ne yapacam mecburum
gelişmesi için bi 20 yıl daha beklerim,çocuklarım memnun olur:)))
|
|
~ 554 gün
|
|
| |
omuriliksoğanınıncüc
|
valla okuldan memnun degılım kı kampusten nasıl memnun olayım
zaten okul mu şantiye mi ellı degıl
bak yıne aklıma soktun sabaha kadar sovecem:)
|
|
~ 553 gün
|
|
| |
yespeace
|
evet.. şimdilik işimizi görüyor
|
|
~ 553 gün
|
|
| |
passion
|
ne görmesi yav fen edebiyetın dersliklerinde derse giriyoz ayrıca bizi yakında iskenderuna attıklarında tam yatılı okula döneriz.....
yespeace demis ki:
evet.. şimdilik işimizi görüyor
|
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
züreyy-fa
|
ya beleş halı saham var mı var,evime yürüme mesafesi 2 dk,sadece kantini berbat ve okul çok pis kokuyo başka derdim yok valla...
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
bbaykul
|
odtü nün kampüsünden nefret ettim bugün,eskişehire döner dönmez ilk işim kampüsün toprağını öpmek oldu.
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
the end
|
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
gemici
|
bizim kampus fena değil de,çevre düzenlemesine önem verseler biraz fena olmayacak!!! bi de en uzak fakulte benimki,ilerde rektör olursam öne aldıracam :)))
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
$hekher
|
Yaa cannn olumm bizim kampüsümüz war mı ki?? üç tane bina war üçüde istanbulun farklı köşelerinde.. Hangisinn kapısından ayağını dışarı atsan anam caddedesin :) kampüse bak allahımm. Şişhanede allahtan kış bahçemiz war İstanbulun 3milyon lale kampanyasının yarınısı bahçeye dikmişler :) tabi plazma 110 ekran tvlerimizi unutmayalım burdaaaa :)
ccann demis ki:
kampus ne yaaa ben daha oyle bi yer gormedim valla arkadaslar gezdirseler ya bi ara bizi veya okulun yetkililerini belki utanırlar da kampus falan yaparlar kampusu gectim hadi bi spor salonu yapsalar bari lisem bile daha guzeldi beee
|
|
|
~ 549 gün
|
|
| |