gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - kampüsünüzden memnun musunuz?
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
b@htsız b3d3vi
b@htsız b3d3vi
kampüsünüzden,yerinden,içindekilerden,ulaşımından vs.memnun musunuz?

20 Ocak 2007 21:56  mesajın adresini al  
schizophrenia
schizophrenia
kapalı havuz yapıldı..e ağaç ev de var..idare eder sanırım gene de güneyin yerini tutmaz..

1 defa alkışlanmış (1)  20 Ocak 2007 21:59  mesajın adresini al  
gorkem1907
gorkem1907
bizimki çok uzakta ya :( kou

20 Ocak 2007 23:00  mesajın adresini al  
marki
marki
yurt fena değil

20 Ocak 2007 23:53  mesajın adresini al  
b@htsız b3d3vi
b@htsız b3d3vi
bizim kampüs istanbulda olmasına rağmen şehir dışında gibi hadımköyde.onun dışında herşeyi iyi.fazla şey aramam ztn okul sonuçta ama en güzel yönü bütün fakültelerin ayrı ayrı binalar halinde aynı yerde bulunması.ve bi fakülte binası kadar olan kantini :)

20 Ocak 2007 23:55  mesajın adresini al  
mr ako
mr ako
yer: uzak
içindekiler: pahalı
ulaşım: ringlerde arada bi sorun çıkıyor
memnuniyet: no satisfaction

21 Ocak 2007 00:06  mesajın adresini al  
auxara
auxara
bizim kampüs uzakta,kampüs içi daha bi berbat bi dersten öbürüne yetişmek için 15-20 dakika yürüyosun (ders araları 15 dakika bu arada). doğru düzgün oturup yemek yiyebilecein tek bi yer var.kantinler kötü.bi tek ulaşımı ii hemen hemen her yerden tek otobüs.

21 Ocak 2007 00:12  mesajın adresini al  
joshua
joshua
çapa kampüsü....kampüs ya zaten güya...iki üç koltuk öğrenci işlerinde sıralı banklar bide neden kaldırıldıını bilmediimiz emekli kahfe makinalarımız... ne olursa olsun değerini bilin kampüslerinizin arkadaşlar bizimki hastane ve amfiler dışında oturulacak yerlerimiz yok...

21 Ocak 2007 00:53  mesajın adresini al  
fanfan
fanfan
Kampüsümüzden hiç memnun değilim. Bi kere kampüs değil hastane güruhu.Deli bir gecekondu manzaramız ve yurt sokağında bi türlü restore edilmeyen eski Ankara evleri var. Aslında bu sokaktaki evler restore edilse çok nostaljik,güzel bir sokağımız olacak ama olmuyor.
Ayrıyeten adam gibi yemek yenilecek çöle büyükçene efendim bir odtü'deki çatı,beytepe'deki city tarzı bi yer yoktur. Sadece geyik cafe vardır.(orası da kışın dışarda oturamadığından miniminnacık hale dönen bir yerdir).Bunun dışında yurt sokağında çeşitli salaş(gerçek anlamda) cafe ve lokantalar; bir de hasta ve doktorların doldurduğu melon,snack gibi yerler var ama aşırı dolu.Ve bomba noktaya geliyorum: Bizim bölümün içinde kantin yok. Tıpta da yakın zamana kadar yoktu,en sonunda oraya büfe tarzı bi yer açtılar ama biz su almak için bile pastaneye gidiyoruz maalesef.
Çimimiz de yoktur.Azcık olana da oturulamaz-yatılamaz. Oturanları görevli kaldırır.
Bir de bizim kampüs(!)te öğrenci kredilerinin çekildiği ziraat şubesi yok.Başka hepsinin var ama.

21 Ocak 2007 00:55  mesajın adresini al  
b@htsız b3d3vi
b@htsız b3d3vi
şükretmek lazım diosun :)

21 Ocak 2007 01:50  mesajın adresini al  
comix
comix
değilim kardeşimmmmmmmmm

21 Ocak 2007 01:59  mesajın adresini al  
çutee-libertine-
çutee-libertine-
güney kampus->>her metrekaresine bayılıyorumm..huzur veriyor, anılarım çok..
ulaşım: shuttleda her gün hiç bıkmadan "iyi dersler, dikkatli geçin karşıya" diyen şöfor amcamıza baba diyesim geliyor:)
köpekleri hariç (tavla oynarken bile üzerine cıkmışlardı yazın) herşeyinden memnunumm..

21 Ocak 2007 02:56  mesajın adresini al  
b@htsız b3d3vi
b@htsız b3d3vi
20 msjdan da anladıım kadarıyla biz her ne kadar sevmesekte beenmesekte kampüsümüze ve okulumuza sahip çıkıoruz.haksızmıyım?

21 Ocak 2007 03:09  mesajın adresini al  
ayaz26
ayaz26
@t@ kardeşim sana katılıyorum ve şunu yazıyorum
bir insan memleketini niye sever
başka çaresi yokturda ondan
eğer orayı seversen
orası dünyanın en güzel yeridir
ama dünyanın en güzel yerini sevmezse
orası dünyanın en güzel yeri değildir ...

21 Ocak 2007 04:45  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
ahh bi hisar kantin vardı zamanında =)

ya bikaç tane de bank falan koysalar etrafa güzel olacak. neyse..

schizophrenia demis ki:

kapalı havuz yapıldı..e ağaç ev de var..idare eder sanırım gene de güneyin yerini tutmaz..

21 Ocak 2007 04:58  mesajın adresini al  
serveren
serveren
kampüsümüz yok bizim eziğiz biz..

21 Ocak 2007 05:32  mesajın adresini al  
zülbiye
zülbiye
hiç memnun deilim üsküdarda hap kadar bi bina.. zati önceden de hastaneymiş orası.. mesela bizim kantin ayak manzaralı.. böle beyaz fayanslı duvarlar karanlık loş bi hava.. söylentilere göre morgmuş orası... ayy duvarlar üstüme üstüme gelior bazen..:))) ama seneye taşıncakmışız artık nereye olur bilmem...

21 Ocak 2007 12:14  mesajın adresini al  
'' i l k o ''
'' i l k o ''
allaha cok sukur

21 Ocak 2007 15:34  mesajın adresini al  
act_a_fool
act_a_fool

bİtt® demis ki:

ana kampüsümüz süpeeer tek kelimeyle muhteşem.ama bizim 2 eylül kampüsü dümdüz bi araziye kurulmuş 3 fakültesi olan uçak sesleriyle dolu bi kampüs.ama birçok üniversitenin kapüsünden bile ii.en azından kampüs havası var.seviyorum yinede....

Ana kampüs süüpper bence de..İçinde tiyatrosu, sinema salonu, goccaman bir kütüphanesi, bir kaç kafe -pastahanesi, kapalı yüzme havuzu, halı sahaları, basket,tennis, çim sahaları...Kıyıda köşede heryerde çiçek(O çiçeklere harcanan paraya acıyorum, burs olarak verilse o paralar valaa 100lerce öğrenci okutur her yıl:)
Sanki hepsinden yararlanıyormuşum gibi yazdım hea..Her neyse güzel ya hele şu okuduğum önceki 20-25 mesajdan sonra şükür ediyorum:D
Ha birde şehir merkezine 15-20 dakika o başaka güzel yanı...
Yanlız ana kapıdan baksanız sadece ormanlık bir alan gibi görülür...Ağaçlardan birşey görünmediği için ilk görüşte burada üniversitemi var die şaşırırsınız..:D

21 Ocak 2007 15:43  mesajın adresini al  
hırpık
hırpık
her gün 2 saatim yollarda geciyo okul uğruna..zaten biçok fakülte hala inşaat halinde..rektörümüz de saolsun bunlar yetmezmiş gibi kantinlerimizi kapatıyo..ama yine de bahar ve yaz güzel geciyo kampüste..

21 Ocak 2007 15:53  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008