koç diye bi yer var da benim mi haberim yok? yoksa bizim okul bi koçun iki boynuzunun arasına kurulmuş da benim bundan da mı haberim yok?
20 Ocak 2007 21:09
b@htsız b3d3vi
şöyle söyliim ben sana tabi üşenip te bakmıosunuz başlara :D sölemek istediim şey türkiyenin herhangi bi yerinde var olan bi yer adıyla kurulan bi üniversitenin aslında o yere kurulması gerekirken başka bi yere kurulması :D oldumu?
20 Ocak 2007 21:12
cs
eyvallah. çok güzel oldu.
@t@ demis ki:
şöyle söyliim ben sana tabi üşenip te bakmıosunuz başlara :D sölemek istediim şey türkiyenin herhangi bi yerinde var olan bi yer adıyla kurulan bi üniversitenin aslında o yere kurulması gerekirken başka bi yere kurulması :D oldumu?
20 Ocak 2007 21:17
gissem =)
@t@ demis ki:
atakan kaç saat kafa patlattın bu başlığı açmak için =)
20 Ocak 2007 22:47
mr ako
yalnız sanırsam yerleşim yeri adını üniversiteden almış, üniversite yerleşim biriminden almamış adını, ayrıca canım falan değil, sevmiyorum kendilerini,
ufuk üniversitesi taa ufukta..
-ufukta kara göründü.. gidelim üniversite yapalım..
-eee.. oldu olacak adını da ufuk üniversitesi koyalım..
-tabi tabi...
121 Ocak 2007 02:16
idontcare
puhaha koptumm:)))
godmode demis ki:
ufuk üniversitesi taa ufukta..
-ufukta kara göründü.. gidelim üniversite yapalım..
-eee.. oldu olacak adını da ufuk üniversitesi koyalım..
-tabi tabi...
21 Ocak 2007 02:51
dreamworks®
güzel kardeşim benden sana bir tavsiye:
açtığın başlıklara bakılırsa sen bu okuldan memnun değilsin...
en kısa sürede al kendini oradan...
uzaklaş nefes al..
21 Ocak 2007 04:21
kretzsche
sütçü imam üniversitesi Maraş'ın ünlü bir simasından geliyor
21 Ocak 2007 04:53
gzm:))))
mr ako... yalnız sanırsam yerleşim yeri adını üniversiteden almış, üniversite yerleşim biriminden almamış adını, ayrıca canım falan değil, sevmiyorum kendilerini
sevmesende hergun gitmk zorundasn ama uzgunm:((((
hernese sonuc olarak bilkent uni bilkentte...neyin adının neyden alındını önemsemiorm acıkcası....
21 Ocak 2007 11:19
sokarca
bence iş adamlarının kendi isimlerini koymaları yanlıs....
adamın ismi adüllrezzak olsa abdülrezzak üniversitesi mi olacak..
21 Ocak 2007 12:19
arethusa//lúthien
bahçeşehir üniversitesi...ama bi bahçesi bile yok...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8796
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.