| |
kretzsche
|
2011 üniversite olimpiyat oyunları Erzurum'da yapılacakmış.
Bu olay, aklıma yıllardır gündem konusu olan "İstanbul Olimpiyat Oyunları"nı getirdi.
Hatırlıyorum yıllar önce "İstanbul 2000" çıkartmaları falan her yere yapıştırılmıştı. Finalde kaybetmiştik falan filen.
Sizce istanbul'da olimpiyat oyunları düzenlenmesi mümkün müdür? Hatta olimpiyatı bırakalım büyük bir spor organizasyonunun düzgün bir şekilde yapılması mümkün müdür? Mesela dünya kupası, avrupa şampiyonası vs.
İstanbul'da yaşayan birisi olarak okula gidip gelmek, bir yerden bir yere gitmekbenim için genelde büyük bir sorun. Yüz binlerce insanın ulaşım ihtiyacının olacağı bir organizasyonu çıkartacak bir altyapı istanbul'da var mı? Bence yok, o zaman nedir bu istanbul'da olimpiyat sevgisi?
Alternatif projeler üretilemez mi? Ankara'da, Konya, Eskişehir gibi altyapı yatırımının daha efektik sonuçlar vereceği kentler kullanılamaz mı? Artık her türlü yatırımı istanbul'a yapmayı bırakmanın zamanı gelmedi mi?
Kabataş'tan Beşiktaş'a tramvay uzasın istiyorum mesela ama geçirecek yer yok ki . Daracık sokaklar vs.
Konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.
|
|
~ 581 gün
|
|
| |
kretzsche
|
olimpiyat stadı;

|
|
~ 581 gün
|
|
| |
kretzsche
|
daha şu olimpiyat stadı'nda maç izleme şansım olmadı. gidenler bin pişman.
|
|
~ 581 gün
|
|
| |
salihzeki
|
istanbulda yapılması çok zor bence,olimpiyat köyü nerede olucak şehir dışına yapsan sporcuların ulaştırma problemi olur v.s kısacası olan Türkiye ye olur.
|
|
~ 581 gün
|
|
| |
kretzsche
|
İstanbul'a
OLİMPİYAT
yakışır

artık şu boş gazları bırakıp işe koyulsak diyorum?
halk desteği varmış tamam ..
bir tarafı asya'da bir tarafı avrupa'daymış..
artık şu manevi unsurları bırakıp biraz somut yaklaşsak, konuşsak..
yatırım, iş yapsak
|
|
~ 581 gün
|
|
| |
gokkche
|
geldi de geçio bile. ankara'da yapılsın da bis de gidelim islemeye. hem her işin kaymaanı istanbuldakiler yemiş olmass o zaman. hem millet de bi başkent görsün(!)
|
|
2 ~ 581 gün
|
|
| |
juggernaut
|
alkışlıyorum
gokkche demis ki:
geldi de geçio bile. ankara'da yapılsın da bis de gidelim islemeye. hem her işin kaymaanı istanbuldakiler yemiş olmass o zaman. hem millet de bi başkent görsün(!)
|
|
|
~ 581 gün
|
|
| |
dreamworks®
|
universiade izmir için güzel oldu spor salonları atatürk stadının yenilenmesi vs.sadece büyükşehirlerde değilde daha yeni gelişme yolundaki illerde yapılsa fena olmaz düzen + ulaşım + yeni stadlar spor komplexleri gibi
|
|
~ 581 gün
|
|
| |
kuyruklurockyıldızı
|
TÜRKİYE HEP ADAY OLUR..VE SON ELEMDE KAYBEDİLİR..
ÜLKEMİZDE ÜNİVERSTE OLİMPİYATLARI YAPILDI DA NOLDU NE DEĞİŞTİ..ESKİ HAMAM ESKİ TAS..OLACAK..
|
|
~ 581 gün
|
|
| |
mandelli
|
Ya geçin.... Akşam akşam... böyle espriye alınacak konuları geyik bölümüne yazın bari
|
|
~ 581 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
|
|
~ 581 gün
|
|
| |
ufoozgur
|
boomerang ¹³ demis ki:
mümkün..
|
bu adamı seviyorum ya :D
|
|
~ 581 gün
|
|
| |
avicenna
|
rock 'n cock u bizim evde yapmaya benzer
|
|
~ 581 gün
|
|
| |
frnz
|
drozgen demis ki:
rock 'n cock u bizim evde yapmaya benzer
|
hehe:D:D konuyu gzl özetlemişsin helal olsn:D:D:D
|
|
~ 580 gün
|
|
| |
non
|
hep istanbul hep istanbul nereye kadar...
|
|
~ 580 gün
|
|
| |
vassago
|
yüksek olası , yapılası istenen ..2018 de tezahür edebileceğini öngördüğüm vaka...
|
|
~ 580 gün
|
|
| |