| |
özden
|
bunların hiçbirine sship olmadıgınızı düsünün napardınız ???
hala hayat güsl mi derdiniz ?? :D
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
abbas
|
herkes gider ben kalırım yine da hayat guzel derim ben
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
exelon
|
city of angels-son sahne
izlerseniz anlarsınız güzel mi değil mi..
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
para olur mezun olup artık fazla bi işine yaramdığında
aşk olur sen ölmek üzere olduğunda dostluk olur,ama gecici bir süreliğine
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
emir
|
para yok aşk yok ama dostluk var. bu üçüde olmadığında yalnızlık başlıyo.bunu tatmış bir ademoğlu(ilk ademden bahsediyorum)olarak zor bişi ama onunda tadı ayrı.hayatta herşeyi yaşamak lazımm
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
bn
|
aşk vaa.... dost var... heyyy 3de 2 mutlu bi insanım yane;)) para dert diil olur! ama onlarsız olmas..... yani tamamen mutluluk budur demiorum tabiki ama mutluluk iiçin gereken ana başlıklar diilim....
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
mert
|
ayıp yaw biri bari olsun.. walla o zmn hayat çekilmez.. ama gel gör ki yine çekersin ve hayatı çekebilmek için hayata güzel demen gerekir.. bu nasıl bi yaman çelişkidir :P
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
emir
|
kanımca para ve aşk anca çok isteyene gelir.dost ise zamanla olur.
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
æ
|
hayat dediğin yalnız yaşanır... bi şeyler yaşıyosanız her zaman yalnız ve çıplaksınızdır, para ya da dostlar yada sevgili hiç bir şekilde içinizdeki fırtınaları durduramaz. hatta hafifletemez bile...
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
ays
|
en önemlisi dostlarımm warrrr:)))
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
çokrail
|
o koşullarda hayat güzel denilemez herhalde. güzel demen için bi nedenin olmalı.. yalnızlığı seviyosan hayat güzel diyebilirsin mesela...
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
param olmamasına rağmen bi işim warsa tamam. Bu şekilde hayat güzel diyebilirim. Çünkü iş arkadaşları edinirim o zaman :)
|
|
~ 1000 gün
|
|
| |
willow is blessed
|
Buffy Summers kendisine ''Annen seni istemiyor, okuldan atıldın, arkadaşların da artık seninle değil. Ne kaldı?'' diye soran Angelus'a bakar, kılıcı iki avcuyla tutup şöyle der: ''Ben.''
|
|
~ 920 gün
|
|
| |
sln1907
|
Para yok, aşk yok, dost yok...
Sorun bende galiba :)
|
|
~ 920 gün
|
|
| |
adriatic
|
|
|
~ 920 gün
|
|
| |
nilgün
|
özden bu bahsedilen üç şey de bizi hayatta oyalamak için kullandımız oyuncaklarımız. ee onlar da olmazsa oturur çocuk gibi aalar insan benceeee, sap gibi ortada kalıp ne yapılır ki?aslında bildiim alternatifler var ama boşverin gitsin.bi işe yaramıyolar çünkü:)))
|
|
~ 920 gün
|
|
| |
bonaventure
|
para olur,
aşk zaten her daim olmaz
dost olmaması biraz da başarı tabii (20 küsur senede bi tane bulamamak...)
|
|
~ 920 gün
|
|
| |
alfonsooo
|
aşk para olmasa da olr ama dostsuz olmas. allahtan bisürü dostum var hayattan daha ne isterim :)
|
|
~ 920 gün
|
|
| |
**mephisto** ®
|
:S felaket tellali gibisin yaw,tobe tobe ole sey hic dusunulur mu
|
|
~ 668 gün