ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
yaw neden vize haflari final haftali wardir ki insan delirio işte:)) şimdi şöle bişi yapmak istedim hepberaberjene bi arkadaş hayatındaki yada kendinde ki eksi bişei yazıyo soraki arkadaş ise onu pozitife çewirio.
Ör: X:yazımı sewmiyorum
Y: kalemini deiştir belki işe yarar.
bi dergiden alintidir. psikolojik olarak rahatlatıomuş fln filann yapalım bişiler belki bişiler deişir bakarsiniz :P :)))
25 Kasım 2005 16:11
darkangel
heheheh değişmez mi diosun öztijimm yaa ... ooff offf....
25 Kasım 2005 16:25
lucy luyi
taş düşebilir, ayı çıkabilir..
25 Kasım 2005 16:56
emir
çok sıkıldıysan herşeyi değiştir.bindiğin otobüsü değiştir,yada bi durak sonra bin,içtiin sigarayı değiştir,dinlediğin müziği değiştir,yemek yediğin yeri değiştir,... bööyle şeyler yap ve bak bakalım bişey değişmişmi
25 Kasım 2005 19:10
yasin altunkaynak
odamda soğuk suyum yok :(
11 Şubat 2006 22:41
fanfan
çık al bakkaldan bi tane de çikolata al mutluluk hormonu salgıla
11 Şubat 2006 22:46
yasin altunkaynak
yok kolonya iyi olmaz tavsiye etmem
eczane dolabını aç orda yaraları temizlemek için kullanılan alkol var ya, onu biraz suyla karıştır (yani biraz seyrelt) ve iç.
vizelere çalışmadan gir kopya hazırla hatta ev arkadaşlarınla 3-4e kadar okey 101 yada pis7 li çevir :) göreceksin herşey çok farklı olacak,. son olanı final haftasında yaptım büte kaldım ordanda geçtim :))) aklımı seveyiiim :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/874
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!