gripin,tekrar tabikide yeni türkü,grup yorum ve ezginin günlügü
7 Haziran 2008 16:31
mezun
Sevgili Arkadaşlarım ;
Benim bir seyahat acentam birde yurtdışı eğitim danışmanlığı firmam var .
Ve önümüzdeki okul sezonu bütün türkiye genelinde ve kıbrısta öğrencilerle gerçekleşiceğimiz bir projeye başlıyoruz .
Konuyu kısaca anlatim ;
Para kazanmak isteyen ( ancak okuyan ve her üniversiteden sadece 2 kişiye bu görevi verebiliyoruz ) öğrenciler okullarıyla görüşerek boş günlerinde okulun bahçesinde stand açıyor ( bu en fazla 1 ay yapılacaktır .) Genellikle okullarda standlar oluyor ve bunu öğrencileri yapmak istediklerinde daha çok yardımcı oluyorlar .
Bizde firmamızın reklamlarını göndericez , broşurlerimizi ..
Sizler 1 ay stand kurarak .. ama geri kalan dönemde broşurlerimizi sürekli dağıtarak work and travel a gitmek isteyen öğrencilerin kaydını alıcaksınız . Eğerki kayıdı alınan öğrenciler vizesini alıp ödemelerini yaparlarsa kişi başı 50.00 dolar para kazanıcaksınız . Bunu bütün okul hayatınız boyunca yapabilirsiniz .
En az 3 kişi çıkarsanız 150 dolar , 10 kişi çıkarsanız 500 dolar yapar ..
ve her okuldan en az 30 kişi rahat çıkar !!! Çünkü 1 gelen birçok kişi getiriyor .
Sizlerde gitmek isterseniz .. size de uygun alternatifler sunulacaktır
normalde türkiye genelinde her okulda bu işi yapabilecek kendine güvenen sosyal olan arkadaşlarımız var ancak buraya üye mezun bir üniversiteli olarak .. konuyu ilk buraya duyurmak istedim .
İlgilenen arkadaşlara gerekli bütün bilgiler verilecektir .
bana özel mesaj atarak irtibata geçebilirsiniz .
UNUTMAYINIZ !!! BU PROJEDE DERSLERİNİZİN ETKİLENMİYECEĞİ ŞEKİLDE PARA KAZANMANIZ AMAÇLANMIÇTIR .
~ 29 gün
freak
MEZUNA İNANMAYIN..
İŞ BİTTİKTEN SONRA PARALARI GÖNDERMİYOLAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!!
~ 29 gün
7r4!1_81423r
değişik bişeyler gelmiyo hiç..diğer üniversitelere kim giderse bize de aynen o geliyo
adam gibi bişey gelsin yeter 3 senedir farklı bişey getiremedi öğrenci konseyi
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8730
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.