ciguli
cılgın sedat
ayhan aşan
ajdar
demet akalın
seyfi doğanay
seda sayan
neihat doğan
yalın
atilla taş
ankaralı namık
kahtalı mıcı
sunu cuda esra ceyhanla hasan hüseyün gecit olsun
13 Şubat 2007 01:16
porcelain babé
şebo gelsnnnn
18 Şubat 2007 22:36
dİl-ge:d
bende gidememiştim.yeni türkü gelsinnnnnnnnnn
19 Mart 2007 00:47
yoköylebiri
yeni türkü elbette:))))))
19 Mart 2007 20:52
xocoatl
evet yeni türkü bir daha gelsin geçen sene süpperdiii
21 Mart 2007 22:06
sümüklü
nil karaibrahimgil, redd gelsin yeter ya güzel olur
23 Mart 2007 01:04
mr. emre
OZLEM TEKİN & ŞEBO !!! her ne kadar hayal de olsa... bari tandogandaki senlie getirseler ya...
24 Mart 2007 03:04
messiniyen
gripin,replikas,buz
24 Mart 2007 15:41
mr. emre
ya ozlem tekin gelsin... şebo da gelsin her ne kadar hayalse de...
24 Mart 2007 16:37
tygr
yeni türkü gelmesin... tuba ekinci olabilirrr
25 Mart 2007 04:00
canerap
ben artık şenliklerde rapçi istiyorum yeter nedir bu carcar rock merakı geçmedi mi daha bu rock merakı
28 Mart 2007 02:21
sümüklü
şebo geldi de ne oldu ayakta zor duruoodu kafası bi dünya
30 Mart 2007 19:05
_scapula_
evet sümüklü haklısın walla yeni türkü muhtesemdi her acidan ama yok o olmazsa ben duman derim cok iyiydi geldiklerinde (oof of nelerr yasandı ogün nelerr)
31 Mart 2007 00:48
sümüklü
baska birini bulamamıslar mı ya pfffffffff:( yeni biri gelseydi bedavadan canlı performance izlioduk yaf :(
2 Nisan 2007 00:33
_scapula_
FLAŞ FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞ!!!!!İşteee beklenenn annn geldiiii!!!!
SCAPULA(Rock Band), Can Suyu Şenlikleri'nde Çarşamba Günü saat 13:00'da sahne alacak!!!Herkes davetlidir!Ayrıca istek şarkılarınız da cogunluk
saglandıgı takdirde dikkate alınacaktır.
Müracaat: Scapula (ben!)
2 Nisan 2007 22:15
_scapula_
13:30 da olabilir,ariftheboss un 12:30 - 13:30 da dinletisi varmis programda bu da bizi 13:30 a kaydırabilir...
Ayrıca Sümüklü diyor ki "yeni biri gelseydi bedavadan canlı performance izlioduk yaf :(", sorun degil Tandogan Şenlikleri'nde de bi aksilik olmazsa sahne alıcaz,herkes davetlidir,ha bide Kültür Haftası'nda da yer alıcaz,ayrıntılı bilgilere(yer/tarih/saat) bu sayfalardan ulasabilirsiniz :D
2 Nisan 2007 22:23
sunburn
buz ya da kurban gelse:) şebneme de razıyım ben
4 Nisan 2007 21:42
_scapula_
Arkadaşlar üzülerek belirtmeliyim ki SCAPULA ,Can Suyu Şenliklerinde bu sefer yer alamıyacaktır...Grup üyelerimizden birinin yoklugu ve vizelerimizin yogunlugu nedeniyle sahne alamıycaz,herkese şimdiden iyi eglenceler ama üzgünüz biz bu olguda yer alamıycaz(uff hersene cık bu sene cıkama:(((
5 Nisan 2007 19:05
sümüklü
ewet ya buz veya kurbanda olabilir aslında
sunburn demis ki:
buz ya da kurban gelse:) şebneme de razıyım ben
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8730
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!