ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Şebnem teyzem tAbii ki .. bi de bi kAç rap çi gelsin yhaa cesa sagopa fln fArk yApmas mAKsat deişiklik..:D
17 Ocak 2007 17:07
auxara
evet ben geçen sene yeni türkünün olduğu gün gidememiştim :((( ben de yeni türkünün gelmesini istiyoruum.bundan başka kenan doğulu,şebnem ferah,hayko cepkin ve mor ve ötesini istiyorum :)
17 Ocak 2007 17:08
uur böcüü...
nil karaibrahimgil
mor ve ötesi
hayko cepkiiiin
17 Ocak 2007 17:08
ruin
hayko cepkin evet evet
17 Ocak 2007 17:26
windowsmediaplayer
athena ve diğerleri...
17 Ocak 2007 17:27
kaptain
scapula tabiki ztn sahne alacakk
17 Ocak 2007 17:28
ruin
anova da iyiydi geçen sene.bir daha gelsin.
17 Ocak 2007 17:36
dreamworks®
evet müslümde gelsin:)
17 Ocak 2007 17:58
iksir
3 yıl önce sebnem geldi ankara uniye, izdiham yasanmıstı, konser alanından çıkışa gelmek 45 dakıkamızı almıstı :))) güzel değildi, sebnem içmiş fitil gibi sarhoştu, yapmadığı salaklık kalmamıstı, ben tamamını da izlemedım, yarım saat falan kalmıstım, daha sonra daha da sacmalamıs zaten...
piaget demis ki:
ŞEBNEM GELSIN.... EER OLURDA GETIRIRSENIS VAR YAAA:)
17 Ocak 2007 18:06
dreamworks®
bizim şenliklerde bide ne eksik biliomusunuz konserden önce bi club havası yaratıp milleti şöyle bi havaya sokmak yok bide amatör gruplar arasında çok boşluk oluyo kopuyo insanlar dinamik olmalı zaten yaptığın 3 5 gün doğru dürüst yapta eğlensin millet..
17 Ocak 2007 18:10
kimin umrunda ki:d:d
tabıkııııı dumannnnnnn cılekes bı de eDann sebnem teyzesıııı :))))))9
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8730
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!