| |
lithium
|
...en iyi bahaneyi kim bulacak bakalım?! neden çalışmıosunuz?! yaratıcı olalım biraz:)
|
|
~ 600 gün
|
|
| |
yokbölebiri
|
dus alcam annemin cıkmasını bekliorm :P
|
|
~ 600 gün
|
|
| |
thuringwethil
|
vizede aldığım 60!a güveniyorum sanırım....ulan işe bak güvendiğim not 60.. :s
ben neden bu kadr kötü bir öğrenciyim.. :s
|
|
~ 600 gün
|
|
| |
thuringwethil
|
bir de eşeğim çok fena..ondan..
|
|
~ 600 gün
|
|
| |
lithium
|
bahane dedik:)
defterimdeki notların doğruluğuna güvenmiorum, güvenimi kazanması için zaman tanıdım, o yüzden bekliorum:p
|
|
~ 600 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
ben daa önce de söledim ödev yazıorm bilgisayarda hazır bilg başındayken kantin de açık duruo :)
|
|
~ 600 gün
|
|
| |
kami-nomiçi
|
yarın 2 tane sınawm war nasıl olsa 2ine birden calışmayı beceremicem. birine bakmam lazım ama daha hangisi olduguna karar werememdim :/
|
|
~ 600 gün
|
|
| |
ayti
|
çalışmaya ara verdim.bir kaç saat trakılıp yatacam.saatimi erkene kurdum.erkenden kalkıp çalışmaya adevam edecem..:::))))))
|
|
~ 600 gün
|
|
| |
kami-nomiçi
|
ben de aynı ütopik düşünceler içerisindeyim :S
ayti demis ki:
çalışmaya ara verdim.bir kaç saat trakılıp yatacam.saatimi erkene kurdum.erkenden kalkıp çalışmaya adevam edecem..:::))))))
|
|
|
~ 600 gün
|
|
| |
thuringwethil
|
ayti demis ki:
|
ara kısmı uymamakla beraber aynı düşünce bende de var...yarın 4te sınav..çalışırım heralde bi ara... :s
|
|
~ 600 gün
|
|
| |
peter pan
|
benim ucum bitti, yazarak çalışabiliyorum sadece, başka türlü olmuyo. sitede 0,5 ucu olan var mı diye bakıyorum. var mı?
(benim finaller biteli 5-6 gün oldu, ama yine de yazmak istedim, olur di mi?:))
|
|
~ 600 gün
|
|
| |
'aynur'
|
bi arkadaşımdan not aldım, küçük küçük yazmış..okumaya çalışıcam diye gözlerim yoruldu, başım ağrıdı, elektrik kesildi vs vs ... :)
|
|
~ 600 gün
|
|
| |
kami-nomiçi
|
benim bu saatte kafam basmıyo desem çok mu dürüst olmuş olurum acaba
|
|
~ 600 gün
|
|
| |
toslumbaga
|
bugün başka sınawım wardı haliyle kafam almıyo şimdi çalıştıklarımı..uyuyup sabah erken kalkıp bakıcam (?) öle yatmadan da slow parçalar koyim listeme dinlenim dedim..ortakantin mi ? hee benmki otomatik açılıo :p açılmışken yazim dedim :)))
|
|
~ 600 gün
|
|
| |
tebessümüklü-t & t
|
hasta olucam bugece sonra rapor alıcam bu yüzden çalışmıyorum
|
|
~ 600 gün