Herşey sınırında ve dozunda olmalı..Kendilerini ifade etme hakkı verir ve düşüncelerini önemsediğimi gösteriridim ..özgüven çok önemli..
27 Eylül 2008 01:54
merlinda
ehuehue öğretmenim zaten.... kesinlikle verilmiyo ya.. bazen çocukları azarladıkça stajda kendi yaediğim moklar geliyo aklıma yani yuh diorum senmisin kızım ya bunu azarlayan.:D
27 Eylül 2008 01:55
maça ası.
Eğitmenlik yolunda adayım Olursam Disiplin ve saygı ve Ahlak dışında Esnek olabilirim ...
27 Eylül 2008 01:56
merlinda
maça ası. demis ki: Eğitmenlik yolunda adayım Olursam Disiplin ve saygı ve Ahlak dışında Esnek olabilirim ...
ne kaldı geriye ala ala
27 Eylül 2008 01:58
cansum
saygı olduğu sürece herşeye... arkdaş gibi ööretmn olurdum ben
27 Eylül 2008 01:59
maça ası.
Geriye sevgi aşk ve tutku kaldı ... Birbirlerini doya doya sevebilirler tutku ile spor yapabilirler veaşk ile ele ele tutuşup gezebilirler...
merlindaya cevaben...
27 Eylül 2008 02:04
pretoryus
çoğundan çok daha yararlı işler yapardım eminim
29 Eylül 2008 00:48
o6uz³
açıkcası öğretmenlik işinde biraz yeni sayılsam da:
- öğrencilerin ders saati süresince ayık ve bilinçli kalmalarını sağlamak için arada öğrenciyle sohbet - şaka v.b gerekli oluyor,
- otoriteden çok ödün vermeyen katı bir yönetimden ziyade öğrenciyle arkadaş canlısı, samimi ama kendi otoritesini sarstırmayacak ve gücünü ortaya sergileyen davranışlar,
- 3-4 kişinin dersle alakalı bir konuyu hafif yüksek sesle tartışmasına olanak tanıyıp, konuyu tartışmaya kalkan kişi sayısı artınca ortamı domine etmek,
- hangi sebepten olursa olsun öğrencinin size ve makamınıza saygı duymasını sağlamak..
benim önceliklerim, şartlarım ya da göz önünde bulundurduklarım bunlar şimdilik.
ama zaman geçer bunların arasına yenileri eklenir, bazıları eksilir.. herşey olabilir.
(:
1 Ekim 2008 11:17
mete han
:D
benim okul bitti sayılır şu kpss derdini de atlatabilirsem yeni sene bu zamanlar öğretmenim inşallah...
:D
taviz vermeye gelince konu saygıdan asla taviz vermem, ciddiyet ve disiplin ön planda olmalıdır. neyse girince derse her şey kendiliğinden oluyor zaten pek tasarlamaya gerek kalmıyor böyle şeyleri :D
bravado demis ki: walla 3-4 yılım falan var olcam o zman yazarım bu baslıga... :P
1 Ekim 2008 11:23
ranipmsc
saygı gösterdiktan we dersini derste dinlediktn snra her konuda taviz vermeye çalışırım bayramlarda ödev vermem:D hatta sınavlarda arkadaşının kağıdının aynısını geçirme boyuntunda olmadığı sürece sorunun başına bakmasına izin werririm çünkü devamını getirebilmek için uğraşır kafa yorar we bu da bir şeyler öğrenmesini sağlar ama her şey dozunda olduğu sürece...
2 Ekim 2008 16:33
dernieredanse-
uyumaya
tüm derslerde
2 Ekim 2008 16:34
rotinda
müfredattaki bir çok boş bilgiyi vermekten özenle kaçınırdımm. güzel beyinlerini saçma sapan şeylerle doldurmaktansa önemli şeyler üzerinde dururdum daha çok ,en azından az ve öz faydalı bilgi ednmke çok ama boş bilgi edinmekte kat kat daha iyidir....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8658
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.