olamazdm o sabır yoktur bende özellklee ilköğretm hayatta olamazdm zaten çocuklara tahammülm yok bide ööretmen olcm..gençliğin iyiliği içn öle bi meslek seçmezdm..zaten bişe anlatırken biri anlamazsa çok sinir olurumm 3-4 kez hayatta anlatamam
12 Haziran 2007 20:51
madişvili :)
kaza rıza olursam cadı bi şe olurum valla
amanın kaç kaç kaç :))))))))))
12 Haziran 2007 22:49
ggönül
ben dısıplınlı ve sınırlı bır ogretmenım ıtıraf edıorm..
ben şahsen bir yıl vekil öğretmenlik yaptım.1999 da.çocuklarla aram çok iyiydi. taviz değil aslında olması gereken bir şey.taki çocuklar tepeme çıkmayana kadar bir şey yapmıyordum. çünkü korkunun işe yaramadığını biliyordum.
26 Eylül 2008 17:51
christt
ahaha ben öğretmenim...inanın bu devirde o çocukların öğrenmesi gereken çok şey var...bizim zamanımızdaki gibi değil artık...ders kitaplarının içi bomboş...o yüzden bize çok iş düşüyo...kolları sıvayıp elden gelen herşey yapılmalı bu nesil için...yoksa durum vahim...disiplin, otorite vs. ye gelince onlar zaten belli bi sınırda olması zorunlu olan hallerdir...kontrol elde olmalı ve iyi bi model olunmalı...(öğretmenliğe çokmu kaptırdım ne!)
26 Eylül 2008 17:56
psychedelia
saygı dışındaki konularda daha eğlenceli bi öğretmen olurdum sanırım sevilirdim de. ama şükürler olsun ki değilim..
26 Eylül 2008 17:59
jonadige
hocam sınır derken... sınıftan sınır mı geçyo anlayamadım
ggönül demis ki: ben dısıplınlı ve sınırlı bır ogretmenım ıtıraf edıorm..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8658
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.