tabii ilkokul öğretmeniysem mutlaka ödül sistemi koyardım her doğru cevaba,güzel ödeve ödül verirdim.
14 Ocak 2007 11:30
nymph
ben hep lisede matematik öğretmeni olmak istemiştim ama kader beni mühendislik öğrencisi yaptı:@
(matematik için yazıyorum)farklı tarzda sorular sorardım,bi sonraki derste çözüp getirmelerini isterdim..
matematiğe karşı hep bi önyargı vardır "çok zor yapamıyorum,anlamıyorum" diye,ben bunun nedenini matematiği sevmemeye yoruyorum..bu yüzden de matematiği sevdirmeye çalışırdım..
çünkü ben matematiği öğretmenlerim sayesinde sevdim..
bi dersi sevmek için öğretmene çok iş düşüyor,bu yüzden bunun için çabalardım..
14 Ocak 2007 12:44
cs
mümkün değil benden öğretmen falan olmaz olsa da korkunç bişey olur!
14 Ocak 2007 12:54
polater
yoklama kesinlikle almazdım. Ödev verirdim fakat ödevleri notlandırmazdım.
Quizlerin yüzdesini yüksek tutardım ve sınav gibi uzun süreli quizler yapardım her hafta (5 sorudan olusan).Quizlerde kitap açık olurdu ve öğrenciler ödev yapar gibi quiz yaparlardı,bu sayede öğrencilerin kopya çekmeden ödev yapmalarını saglamıs olurdum ve quizlerin bol keseden notlandırılmasını saglardım.Sınavlar 120 üzerinden olurdu.20 puan bonus olurdu fakat soruların hiçbiri çok beleş olmazdı. her midtermın arkasından kurtarma sınavı yapardım. Bu sınavlar sayesınde o gun tesaduf sonucu sınavdan kotu not alanlar ve tekrar çalısıp notunu yukseltmek isteyenler için bir fırsat sunardım.
14 Ocak 2007 13:54
çaağrı
ya bakıormda sövdüümüs şeyleri kendimis hayli hayli yaparmışız :)
14 Ocak 2007 14:12
çokrail
demekki kendimize de sövüyoruz :D
14 Ocak 2007 14:36
chakil!!!
allah öğrencilerimi korusun daha ne diyim:))
14 Ocak 2007 14:41
tuoba
her dersin sonunda anlattıgım seylerden kısa sınav yapardım ve hergun ödev verip kontrol ederdim ama ögrencilerlede aramı ii tutardım
14 Ocak 2007 14:48
merry
ben öğretmen olsaydım mukemmel bi öğretmen olurum kesinnn:P
ders anlattıklarım ööle dioo:P
ben değil:D
14 Ocak 2007 15:04
~balım~
sınav yerine proje ile öğretmeye çalısırdım araştırmaya yönelik ödevler her ne kadar öğrenci için sıkıcı olsada bence sınav ezber sisteminden daha kalıcı bir öğretim tekniğidir.
14 Ocak 2007 15:26
toslumbaga
yoklama almazdım çok gereksiz öğrencilere bedenini orda bulundurma işkencesinden başka bişey değil.. anlattıklarımın hepsini yalayıp yutmalarını beklemezdim ne önemliyse onun üzerinde drup sınawda onu sorardım.. ve en önemlisi örencilerimin çalışması başarması gereken tek dersin benimki olmadığını bilerek yapardım napıosam.. bizim hocalar bunların hiçbirini yapmıo :@
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8658
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.