| |
abbas
|
Neye, ne kadar taviz verirdiniz ?
|
|
~ 594 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
|
|
1 ~ 594 gün
|
|
| |
abbas
|
Ben ödev vermezdim, ödev çağdışılıktır.. Çağiçilik de değildir.. Ödevi insan, insana vermez..
Yoklama alırdım ama, ya da karizmaya güvenip almazdım; ama derse gelenlere dikkat ederdim.
Geyik soru sorardım.. Örneğin, bu memleket nasıl kurtulur tarzı.. Ama ciddiyete göre puan verirdim
|
|
~ 594 gün
|
|
| |
gezegen
|
Saygı dışında birçok şey desek daha iyi olur sanırım..
|
|
~ 594 gün
|
|
| |
manas
|
seneye olacam inşallah bu seneden de başladım.. Doğal olurum ben ya normal hayatta taviz verdiğim şeylere taviz veririm verilmeyeceklere vermem..
mesela sınıfta dalga geçilmesi filan gibi durumlar el şakaları mümkün değil olmaz ama kopyaya müsamaha gösteririm belli oranda boku çıkmadıkça yada sınıf içinde konuşmalara filan bi de ben öğretmen olunca çocukların ayağa kalkmasını kaldırmayı düşünüyorum ya ne o öyle askeri eğitim gibi..
|
|
~ 594 gün
|
|
| |
bravado
|
walla 3-4 yılım falan var olcam o zman yazarım bu baslıga... :P
|
|
~ 594 gün
|
|
| |
tbc
|
anlatır geçerdim.. yoklama almazdım.. ödev vermezdim.. soruları cevaplamazdım.. öğrencilere hep laf sokardım.. sınıfta sigara içerdim..
|
|
~ 594 gün
|
|
| |
serveren
|
ogretmen mi olcaz hoca mı?? ogretmen olsam taviz falan vermem, cunku o ilkokulda oluyo..
hoca olsam ....... aşşağa kasımpaşa..
|
|
~ 594 gün
|
|
| |
kırpık giçem
|
yürü be kim tutar senii :))
ao demis ki:
anlatır geçerdim.. yoklama almazdım.. ödev vermezdim.. soruları cevaplamazdım.. öğrencilere hep laf sokardım.. sınıfta sigara içerdim..
|
|
|
~ 594 gün
|
|
| |
çokrail
|
ufak ödevler verirdim.derste yapılan şeyin bir örneğini mesela.. bu dönem number theory diye bi ders aldım. hoca bu şekilde ödevler verip duruyordu. ödevler zor değildi, yarım saat bile sürmüyordu.. ama o ödevlerin acayip derecede yararı oldu..bu şekilde öğrencilerin aklında o gün ne işlendiği çok rahat kalıyor..
|
|
~ 594 gün
|
|
| |
s.y
|
her dersin sonunda dersde isledigim seyleri ve gecen haftadan kalan anlattıklarımın quizini yapardım. her hafta ödev verirdim. arada bir ogrencilere cay kahve tarzi seyler ısmarlayıp bakdım cok sıkıldılar dersi direk bitirirdim ama arada bir! dusuk not alan ogrencılerın sınav kagıtlarını bırlıkde okurduk=) can egrısıde sart devamsızlıga bakardım cok katı degıl ama hıc gelmeyenıde tınlamam. zaten her ders quız olcagı ıcın oyle bı sanslarıda yok=)) ogretmen olmak ısterdım hee=)
|
|
~ 594 gün
|
|
| |
ruin
|
ben öğretmen olsam kesinlikle adil not verirdim.aman cocuk ezilmesin onu da geçiriyim 1 almış ama 2 veriyim 3 veriyim demezdim.çalışkanla tembel arasında fark olmalı.ama çalışmaya heveslendirmek için elimden geleni de yapardım.zayıf almasınlar diye ödev,sunum gibi seçenekler de koyardım..
|
|
~ 594 gün
|
|
| |
ruin
|
tabii ilkokul öğretmeniysem mutlaka ödül sistemi koyardım her doğru cevaba,güzel ödeve ödül verirdim.
|
|
~ 594 gün
|
|
| |
nymph
|
ben hep lisede matematik öğretmeni olmak istemiştim ama kader beni mühendislik öğrencisi yaptı:@
(matematik için yazıyorum)farklı tarzda sorular sorardım,bi sonraki derste çözüp getirmelerini isterdim..
matematiğe karşı hep bi önyargı vardır "çok zor yapamıyorum,anlamıyorum" diye,ben bunun nedenini matematiği sevmemeye yoruyorum..bu yüzden de matematiği sevdirmeye çalışırdım..
çünkü ben matematiği öğretmenlerim sayesinde sevdim..
bi dersi sevmek için öğretmene çok iş düşüyor,bu yüzden bunun için çabalardım..
|
|
~ 594 gün
|
|
| |
cs
|
mümkün değil benden öğretmen falan olmaz olsa da korkunç bişey olur!
|
|
~ 594 gün
|
|
| |