Değerlendirecek kişiler tabiiki üyeler olucak..Atıyorum 5 yada 10 üzerinden belli bir puan sistemi olur herkes verir işte puan..Herhafta olayı biraz sakat olur ve adminleri çok uğraştırır bence..Her ay adminler tarafından bir konu belirlenir,ve belli tarihler arasında fotolar(ortakantinden yayınlanırsa süper olur,başka siteler olursa sakat olur)adminlere gönderilir altında çeken kişinin nicki ve isimleri yayınlanarak,sora onlar aynı tarihte adminler tarafından yayınlanır,vede oylama başlar..Tabi sitenin server bunu kaldırırmı bilemcem..
13 Ocak 2007 22:31
nonexistence
kaldırır kaldırır
13 Ocak 2007 23:46
ßµ®ãk
arkadaslar yokmu hıc fotograf cekmeyı seven,yada bu konuya ılgı gosteren?
20 Ocak 2007 23:37
damageerror~assesbrb
ilgimiz var da. ne ekipman var ne de bilgimiz. :(
20 Ocak 2007 23:40
ßµ®ãk
ekipman sart değilki,en basıtınden 1mp li bir cep telefonu bıle ıs gorur ;) ben bile 2mp cep telefonu ıle cekıyorum resımleri kaldıki aramızda makınası olup bu ısı meslek edınen arkadaslar var hem bılgı alısverısı olur hemde fotografcılıgı sevdırmiş oluruz ınsanlara ;)
20 Ocak 2007 23:42
elisabeth vogler
yapalım yapalım yapalım
21 Ocak 2007 18:49
ßµ®ãk
şimdilik ılgı az gıbı yarısma baslayınca ılgının artabılecgını dusunuyorum,admin arkadasda resimlerın nereye yuklenecegı konusunda dusuncesını soylerse ve artık baslasak yavasdan foto cekmeye (:
21 Ocak 2007 19:13
ßµ®ãk
evet arkadaslar eger varsa ılgılenen bu konuyla ufak caplıda olsa bır yarısma duzenlıyelım.
31 Ocak 2007 13:07
offthemap
katılırım katılırım katılırım.
31 Ocak 2007 13:17
offthemap
ha bide ödül nolcak kimse bişi sormamış bu konuda:))
31 Ocak 2007 13:18
yavruş :)dişikartal
ben de çok isterdim ama sanırım beceriksizim ya:))))) adamalrı yarım çektiğim olmuştur:))))
ama ama küçüktüm o zmnlar ama nese :)
ben jüri olup değerlendirme yaparım desem çok adilce olur mu diyorum çünküü fotoğraflar üzerinde bilgim yok ve de ben daha çok göreceli beğenime göre değerlendirme yapabilirim veya bana yapabileceğim bişiler söyleyin yardımcı olmaya çalışıyım:)
31 Ocak 2007 13:20
ßµ®ãk
off the map,ödül olarak ınsanlara fotograf cekmeyı sevdırmıs olucaz ;) yavruşş hıcde bile gayet gusel fotolar cekıyosun (: ya zaten amac fotograf cekelım paylasalım uzman arkadaslardan bılgı alısverısınde bulunalım fotografcılıgı sevdirelim (:
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8632
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.