ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > edebiyat > Takip ettiğiniz mizah dergileri...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

top bizi sevmedi
top bizi sevmedi
Ben ''Kemik'' dergisinin takip ediyorum. Arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım ve haziran ayından beri bütün sayılarını okudum. İnanılmaz derecede komik bir dergi. Penguen, lombak mizah konusunda yanına bile yaklaşamaz. En beğendiğim bölümleri ise acıların çocuğu küçük emral ve garip suçlar masası. Abartısız söylüyorum en az bir hafta dergiye gülüyorum. Bu arada dergide bel altı espiri unsurları biraz abartılmış durumda o yüzden bayan arkadaşlara pek tavsiye edilmez :)
24 Kasım 2005 15:53   mesajın adresini al  

tuna
tuna
bu cinsiyet ayrımının nedeni neki??
24 Kasım 2005 15:55   mesajın adresini al  

top bizi sevmedi
top bizi sevmedi
Pengueni ben de bir ara takip ettim ama mizahi yönünden çok toplumsal, siyasal yönü daha ağır basıyor.
24 Kasım 2005 15:56   mesajın adresini al  

$
$
Leman ve Lemanyak okuyorum ben. Ahmet Yilmaz ve Kaan Ertem icin ozellikle.
24 Kasım 2005 20:00   mesajın adresini al  

felix post coitum
felix post coitum
penguen iyi cok fazla takip etmiyorum ama..
yalnız "eksi" cok buyuk hayal kırıklıgı yarattı..bu isi yapmasalar daha iyi olurdu diyorum walla..
24 Kasım 2005 20:29   mesajın adresini al  

kerem
kerem
kemigin umut sarikayali donemleri benim icin cok onemli bi yere sahip. onceden kemigi ablak sirtlarken, sarikaya once orta sayfayi ele gecirdi. yaptigi bolca 80-90lara gondermeli esprilerle ortaligi yararken hemen arkasindan dergi icinde dergi ekolu "sarikaya" dergisi geldi. $u anda kemikte sarikaya yok ve yeni gelen cizerleri pi$irme yeri olarak kullanilan kemikte harf oyunlu esprilerden oteye gidelemedigini gormek beni uzuyor. ayrica leman ve lemanyak'in; penguencilerden kalan artiklardan olu$an dergiler olmasi pengueni bi hayli rakipsiz birakiyo. "ek$i"nin ise sahip oldugu onion tarzi esprilerinden cok icindeki ek$i2ye deger verilmesi lazim.
24 Kasım 2005 21:47   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
eskiden 'bad cat' vardı %4 alkollü elma aromalı içki. şerafettin ana mantıklıydı şişenin dış platformu da. Bülent Üstün'le mi alakalıyı ne..?

mizahi içki mi denir adına da ne..? :)
25 Kasım 2005 04:24   mesajın adresini al  

ece
ece
yigit ozgurrr penguen alma sebebim.
ekşi alıyorum, bir de lombak.
25 Kasım 2005 04:28   mesajın adresini al  

capretto
capretto
bu ara ek$i ve leManyak
25 Kasım 2005 09:41   mesajın adresini al  

non serviam
non serviam
cosmopolitan nın psikolojik testlerinin üzerine tanımam!! :P
25 Kasım 2005 11:25   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
bi ara lemanyak lombak okurdum ama ben hiç almazdım kuzenim alırdı, bende ondan okurdum.
19 Mayıs 2006 18:14   mesajın adresini al  

burakargın
burakargın
Penguen,Leman,Küstah,L-Manyak,Lombak,Atom,Kemik dergilerini belli zamanlarda sıkı sıkıya takip ettim.

Hepsinin belli dönemlerde tadı vardı. Ortaokuldayken L-Manyak, Lisedeyken Lombak, Üniversite Hazırlıkta Kemik ve şimdilerde Penguen diyorum.

Erdil Yaşaroğlu, Umut Sarıkaya, Yiğit Özgür, Bahadır Boysal, Kaan Ertem, Metin Fidan, Fatih Solmaz, Serkan Altuniğne ve Cengiz Üstün diyorum...

Hepsinin ustası Oğuz Aral'a da sevgilerimi gönderiyorum...
19 Mayıs 2006 23:48   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008