ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > ana sayfadaki yenilikleri henüz fark etmediniz mi?
tagging ortakantin yenilikler
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

kretzsche
kretzsche
ana sayfada yeni açılmış forum başlıkları yan yana dizili ya hani, yeşil içinde beyaz oklarla birlikte;

bir de üstünde turuncu içine beyaz oklu forum başlıkları var, "sinema" "müzik" falan yazıyor..

onlara tıklayınca ilgili forumda en son mesaj alan başlıklar diziliyor.. tık diye =) web2.0 cillopluğu ortakantini de sarmaya başladı..

bir tıklayın deneyin.. o başlıklar yüklendikten sonra klasik görünümde bütün başlıklara ulaşmak isterseniz hemen altta çıkan "bütün başlıkları listele"ye tıklayın..

ha bir de başlıkların neden büyüklü küçüklü çıktığını anlamayanlar var galiba.. bu sisteme "tagging" deniyor .. "tag" de etiket demek .. en çok talep gören etiketler en büyük gösterilir.. ortakantin sisteminde de yeni açılmış, ve bir sayfadan fazla mesaj almamış başlıklar normal fontta gösteriliyor.. eğer başlık bir sayfadan fazla (20+) mesaj almışsa yazı tipi büyüyor.. eğer başlık 100 mesajdan fazla almışsa, (5+ sayfa) o zaman yazı tipi kocaman oluyor..
8 Ocak 2007 19:50   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
yeni sistemden tiksinenler varsa, arama kutusunun hemen sağında "hızlı menü" var, oradan istedikleri foruma hemen geçebilirler =) etiket falan kasmadan
8 Ocak 2007 19:52   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
ah bir de sağ üstte "gruplar" yazan resim kutucukları var. o üç resim, gruplara üyeler tarafından yüklenmiş son üç resimdir.. üye olduğunuz gruplara, grupla ilgili resimler yükleyebilirsiniz.. resimleri grup üyeleri yorumlayabilir..
8 Ocak 2007 19:54   mesajın adresini al  

melisss
melisss
çok sağol bizleri kantincenek aydınlattığın için:)))
8 Ocak 2007 20:04   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
ah bir de ana sayfada olmayan cillop bir yenilik var;

"alkışlama" olayı kolaylaştı. artık alkışa bir tıklıyorsunuz, alkış ikonu yeşil oluyor, bir nefes çekiyorsunuz geri veriyorsunuz sağ tarafta alkışlayan adamcık çıkıyor. mesajı alkışlamış oluyorsunuz. pop-up falan çıkmıyor. beğendiniz mesajı hemencecik alkışlayıp beklemeden başlığın kalanını okumaya devam edebiliyorsunuz

denemek için bu mesajı alkışlayabilirsiniz, fakat alkışladıktan sonra bir kere daha alkışlayın ki alkışınız silinsin. ne de olsa alkışı hak etmedim =) hak edenleri alkışlayınız
 8   8 Ocak 2007 20:08   mesajın adresini al  

pasaklı kontes
pasaklı kontes
oleyy artık alkışlayabiiyorumm:) bnm bilg pop-up denen şeyleri açmıyodu alkışlayamıyodum..
 1   8 Ocak 2007 20:11   mesajın adresini al  

mali
mali
valla farketmemiştim, iyi oldu bu başlık valla :))
user manual misali bşiy :D
 1   8 Ocak 2007 20:17   mesajın adresini al  

suit up!
suit up!
alkış olayı çok tatlı olmuş... aslında başlıklarda çok güzel olmuş ama sürekli üstüne gelince titriyolar, küçülüyolar, seçemiyorum hemen... olsun ama sevdim ben
 3   8 Ocak 2007 20:23   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
başlıkların küçülmemesi lazım .. o hata düzelmişti .. hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?

kralın kızı demis ki:

alkış olayı çok tatlı olmuş... aslında başlıklarda çok güzel olmuş ama sürekli üstüne gelince titriyolar, küçülüyolar, seçemiyorum hemen... olsun ama sevdim ben

1   8 Ocak 2007 20:28   mesajın adresini al  

suit up!
suit up!
internet explorer
 1   8 Ocak 2007 20:34   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
pek şahane olmuş.. uğraşanların ellerine sağlık..
 1   8 Ocak 2007 20:37   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
ben de çok beğendim..her girdiğimde yeni bir şeyle karşılaşıyorum..değişikliği seven biri olarak bayıldım..devam edin valla ellerinize sağlık..
8 Ocak 2007 20:45   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008