konu nasıl iletişim kurdukları değil ama sanırım.keşke yaşadıkları ülkenin milli dilini konuşsalar mümkün olan en doğru biçimde de sonra ingilizceye geçilse diyorum..paradigma nedir bilmiyorum ama sanırım derin konulara girip " 'medeniyet nedir ki' gibi bir konuya değinmek lazım önce" demek istiyorsun. aman anlayan anladıdemek istediğimi,sen de anladın bence ama neyse...
major tom demis ki:
bence yaşadıkları yerin lehçesiyle konuşarak kendi aralarında gayet iyi iletişim kurabiliorlardır, ayrıca "medeniyet" ve kültür kavramına dair ortak bi paradigma bulunabilirsek ondan sonra insanların yaşam tarzlarını yüzdeye vurmaya çabalayalım...
10 Ocak 2007 21:22
serveren
bence de..
juggernaut demis ki:
hocam komik işte gül-yarıl-kop ya :))) ne yorucan kafanı, gülenler dahi olsa ne olur gerizekalı olsa ne? sonuçta komikse gülünüz efendim..
12 Ocak 2007 17:07
denias
Batıdan doğuya güzel bir esinlenme,güzel bir etkileme.Komik.Ama komik olan türkçeyi öğretemediğimiz insanların ingilizce şarkı söylemesi mi,yoksa türkçe konuşmaya çalıştıklarında bile gülmekten katıldığımız şiveleri mi,üstündeki şalvarın o insana bir utanç kaynağı oldugunu düşünerek ve nedense hiçbir şey yakışmaz o şalvarın üstüne(bi aralar nişantaşında giyilmişti o zamanlar hariç diye düşünenler olacaktır elbet) diyerek dem vuran bilinç altımız mı....Komik bu bir gerçek.Ama hala anlayamadım neyeydi bu ufak tebessüm ve neden bu gülüşün ardından içimin acıması.
Şimdi birileri kalkıp e kardeşim bırakında eğlenelim komik işte napalım diyecek.Bende demogojiyle o guzel vaitlerinizi alacak değilim.Gülün efendiler,gülün hanımefendiler,gülün gerçekten.Komik boyle bir şey.Ama birazda acısın içiniz çok gülmekten,bu gülmenin nedeninden.
12 Ocak 2007 22:15
roxyyy
puhahah kopuş bu andır hele şerkıdaki tipleeri yokmu heuheuehuehue
yeni bi çığır açıolarrr şarkıdaki halaysa olaya ayrı bir büyü katmış
ehuehuehue
cat stevens- lady d'arbanville
ne güzel işte yaf, aslında kahvehaneler açılış amacı olarak kıraathaneydiler-yani okuma evi- yakın bir zamana kadar her kahvehanede az da olsa kitap bulundurma zorunluluğu vardı yoksa kapatılıbiliyordu.
özcartman demis ki: bu şarkı bi klasik değil mi.ismini hatırlayamadım ama
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8541
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!