ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Radikal'in yayın yönetmeni Orhan Pamuk

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

avicenna
avicenna
kötü reklam olduu kesin sonuçta
7 Ocak 2007 22:50   mesajın adresini al  

ramocan
ramocan
aranızda kaçınız orhan pamuk kitapları okudu da hakkında olumsuz yorumlar yapabiliyor? aranızda kaçınız milliyetçilik kavramına saplı kalıp da enternasyonalist düşünceye erişememiş?

edebiyat, felsefe, politika... orhan pamuk'u anlamadan ona küfür edebilmenin dayanılmaz hafifliğini yaşayan insanlar bu alanlarda biraz geliştirsin kendini. üniversite öğrencisi misiniz yoksa ulussite öğrencisi mi?
 3   7 Ocak 2007 23:00   mesajın adresini al  

non
non
ben bu ödülün ülke tanıtımında çok önemli bi etkisi olduğunu sanmıyorum... insanlar hadi nobelli yazarın ülkesine gidip tatil yapalımmı diycekler... ülkemizin turizm cenneti olduğunu bilen biliyo olmalıki otellerin rezervasyonları kıştan doluyo...
7 Ocak 2007 23:01   mesajın adresini al  

ahmet altuğ
ahmet altuğ
radikal de yalan oldu..
7 Ocak 2007 23:04   mesajın adresini al  

hırpık
hırpık
insanlar hadi nobelli yazarın ülkesine gidip tatil yapalımmı diycekler...

komik bi yaklaşım oldugunun farkında mısın??
7 Ocak 2007 23:09   mesajın adresini al  

non
non
reklamın iyisi kötüsü olmaz anlayışından daha komik değil
7 Ocak 2007 23:11   mesajın adresini al  

avicenna
avicenna
biz burda orhan pamuğun edebi yeteneğine yada yazar kişiliine bişi demioruz .. verilen nobel ödülü ve tv de izlediim yorumları için konuştum o kadar .. başarılı bi yazar olup olmadıı deil mevzuu ..
7 Ocak 2007 23:12   mesajın adresini al  

ramocan
ramocan
verilen ödül "nobel edebiyat ödülü". Yani Orhan Pamuk eserleri ile bu ödülü zaten hak ediyor. Nobel ödüllerinde siyasi bir yan bulunuyor olması insanın ödülü almasını zaten gölgeleyemez. Bu arada siyasi bir karar olarak Orhan Pamuk'a nobel verilmemiş olsaydı bile siyasi tutumundan dolayı ben ödül verirdim Pamuk'a, alnından öperdim. Orası ayrı mevzu..

Orhan Pamuk eserleriyle çok fazla haketmiştir böyle bir ödülü. Ayrıca ödül verilmesinden önce ve ödül verilmesinden sonra inanılmaz derecede akıllı ve tutarlı bir siyasi tutum sergileyerek ayrıca takdire hak kazanmıştır.

drozgen demis ki:

biz burda orhan pamuğun edebi yeteneğine yada yazar kişiliine bişi demioruz .. verilen nobel ödülü ve tv de izlediim yorumları için konuştum o kadar .. başarılı bi yazar olup olmadıı deil mevzuu ..

2   7 Ocak 2007 23:16   mesajın adresini al  

hırpık
hırpık
dikkat edersen orhan pamuk hakkında yorum yapmıyorum.

ben sadece bu kadar sığ bi görüşe anlam veremiyorum..hepsi bu..
7 Ocak 2007 23:16   mesajın adresini al  

ramocan
ramocan
olayı ülke reklamı olarak değerlendirmek gayet oportunist ve bayağı bir tutumdur bence. Siyasi tutum olarak mevcut devlet politikalarının bariz karşısında olan bir insanın başarısını mevcut devlet yapısına sahip bir ülke için reklam olarak kullanılabiliyor olması ne kadar doğrudur?
7 Ocak 2007 23:21   mesajın adresini al  

non
non
bana görede reklamın iyisi kötüsü olmaz çok sığ bir görüş o zaman... ülke tanıtımından bahsediyoruz sanatçıların albüm tanıtımından değil... elbette iyisi kötüsü olur...
7 Ocak 2007 23:21   mesajın adresini al  

hırpık
hırpık
oportunist bi tutum sergiledigim yok..anlatmaya calıştıgım o cümlenin yanlış oldugunu düşünmemdi..albüm konusunda aydınlattıgın için de saol..
7 Ocak 2007 23:38   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008