oбцz demis ki:
flamestrike ve tanercan ın kolkola bi fotoları var bende =)
istiklalde gizli çekim =P euhahah..
ama oluyo yani... adam dövüceksindir , magandalığın tutmuştur koluna girer sürüklersin , arkadaşını zorla bi mekan a sokucaksındır koluna girer sürüklersin , o gün ib*eliğin üstündedir koluna girer kıvırtarak yanındakini bi yere sürüklersin.
olur yani oluyo böyle şeyler. normal normal !
7 Ocak 2007 00:41
atalay
hakikaten ya al benden de o kadar.
msn iletilerine bir şey yazıyorlar sanırsınki 40 yıllık kocasıyla ayrılmış ya da kavuşmuş.
"ne ayak? " diyorsun, "kankamla ilgili, oda arkadaşımla kavuştuk, oda arkadaşım memleketine gitti" gibi cevaplar alıyorsun.
ulan belirtsene "canım arkadaşım seni çok özleyeceğim... vs.." ama yok ille de bir gizem yaratmak istiyorlar sanki.
"canım meleğim seni seviyorum bir tanem, çok özledim sensiz olmuyor. (L) love you forever (!)"
gerek yok böyle şeylere...
bir erkeğin nasıl arkadaşının koluna girmesine sinir oluyorsanız, bir erkeğin diğerine "canım, hayatım" demesi yadırganıyora işte bu da aynı şey.
canım nisbeten denebilir ama ne bilim diğerleri.. bunlar tamamen aynı şeylerdir, aksini iddia edenle tartışmam :))
evet evet onlara da sinir oluyorum.. hakkaten uyuz bi insanmışım ben ya :))) daha büssürü var da sayıp daha çok tepki toplamayayım.. :)))
7 Ocak 2007 00:43
atalay
evet evet onlara da sinir oluyorum.. hakkaten uyuz bi insanmışım ben ya :))) daha büssürü var da sayıp daha çok tepki toplamayayım.. :)))
evet evet var biraz sende... bencede sayma :)
7 Ocak 2007 00:54
press
küçük bir kız çocuğu:DD hayal dünyası geniş... merkezinde kendi yaşıyo:DD ona gıck oluyom buna böle oluyom..sen necinssin ..anlamadım... senin gıcık olduklarına herkes gıcık olur gıcık olanların çoguda gıcık olmadan önce yapar ...
7 Ocak 2007 01:01
küçük bir kız çocuğu
ben cins falan değilim.. sadece bişey söyledim.. uyuz bi insan olduğumu da belirttim .. hatta iyi ki açmışım.. erkeklerin de bi sebebi varmış kol kola girmek için öğrenmiş oldum..
7 Ocak 2007 01:09
üstteki
biz kol kola halay bile çekiyoruz ^^
7 Ocak 2007 01:26
karamel:)
flamestrike demis ki:
biz kol kola halay bile çekiyoruz ^^
vay beeee:P
7 Ocak 2007 01:35
üstteki
imkansız gibi geliyor dimi ^^
7 Ocak 2007 01:50
çokrail
mezun olmadan önce bi arkadaşımı ikna edebilirsem eğer, ortalıkta elele tutuşarak gezecem... evet yapıcam bunu
7 Ocak 2007 03:15
armin
Liseden beri beraber sigara içen, aileye karşı hertürlü yalanı ortak söyleyen, mahalle arkadaşları.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8514
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.