ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  kol kola giren erkekler

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 75

boomerang ¹³
boomerang ¹³

benim yalama fotolarını düşün bi' de.. hehe..

o&#1073;&#1094;z demis ki:

flamestrike ve tanercan ın kolkola bi fotoları var bende =)
istiklalde gizli çekim =P euhahah..
ama oluyo yani... adam dövüceksindir , magandalığın tutmuştur koluna girer sürüklersin , arkadaşını zorla bi mekan a sokucaksındır koluna girer sürüklersin , o gün ib*eliğin üstündedir koluna girer kıvırtarak yanındakini bi yere sürüklersin.

olur yani oluyo böyle şeyler. normal normal !

~ 601 gün   mesajın adresini al  

atalay
atalay
hakikaten ya al benden de o kadar.
msn iletilerine bir şey yazıyorlar sanırsınki 40 yıllık kocasıyla ayrılmış ya da kavuşmuş.
"ne ayak? " diyorsun, "kankamla ilgili, oda arkadaşımla kavuştuk, oda arkadaşım memleketine gitti" gibi cevaplar alıyorsun.
ulan belirtsene "canım arkadaşım seni çok özleyeceğim... vs.." ama yok ille de bir gizem yaratmak istiyorlar sanki.
"canım meleğim seni seviyorum bir tanem, çok özledim sensiz olmuyor. (L) love you forever (!)"
gerek yok böyle şeylere...
bir erkeğin nasıl arkadaşının koluna girmesine sinir oluyorsanız, bir erkeğin diğerine "canım, hayatım" demesi yadırganıyora işte bu da aynı şey.
canım nisbeten denebilir ama ne bilim diğerleri..
bunlar tamamen aynı şeylerdir, aksini iddia edenle tartışmam :))

colt demis ki:

bende kızların bırbırlerine aşkım hayatım demesıne sınır oluyorum :S

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
sokkata sigara içenlerede sinir oluyorsun

evet evet onlara da sinir oluyorum.. hakkaten uyuz bi insanmışım ben ya :))) daha büssürü var da sayıp daha çok tepki toplamayayım.. :)))

atalay
atalay
evet evet onlara da sinir oluyorum.. hakkaten uyuz bi insanmışım ben ya :))) daha büssürü var da sayıp daha çok tepki toplamayayım.. :)))

evet evet var biraz sende... bencede sayma :)

press
press
küçük bir kız çocuğu:DD hayal dünyası geniş... merkezinde kendi yaşıyo:DD ona gıck oluyom buna böle oluyom..sen necinssin ..anlamadım... senin gıcık olduklarına herkes gıcık olur gıcık olanların çoguda gıcık olmadan önce yapar ...

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
ben cins falan değilim.. sadece bişey söyledim.. uyuz bi insan olduğumu da belirttim .. hatta iyi ki açmışım.. erkeklerin de bi sebebi varmış kol kola girmek için öğrenmiş oldum..

üstteki
üstteki
biz kol kola halay bile çekiyoruz ^^

karamel:)
karamel:)

flamestrike demis ki:

biz kol kola halay bile çekiyoruz ^^

vay beeee:P

üstteki
üstteki
imkansız gibi geliyor dimi ^^

çokrail
çokrail
mezun olmadan önce bi arkadaşımı ikna edebilirsem eğer, ortalıkta elele tutuşarak gezecem... evet yapıcam bunu

armin
armin
Liseden beri beraber sigara içen, aileye karşı hertürlü yalanı ortak söyleyen, mahalle arkadaşları.

dnz
dnz
ay felaket ne o öle yaaa

eudomania
eudomania
düğünlerdeki kız kıza danslardan..

$ım@rık
$ım@rık
erkeklerin kol kola yürümelerinde hiç bi gariplik yok bence zaten bu gibi durumlarda ya arkadaşıyla derin bi muhabbete girmiştir yada bi kıza odaklanmış onu kesiyolardır:D

sokarca
sokarca
baska seyler yapmasınlarda kol kola girsinler bisey olmaz :D

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 75

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008