Liseden beri beraber sigara içen, aileye karşı hertürlü yalanı ortak söyleyen, mahalle arkadaşları.
7 Ocak 2007 03:21
dnz
ay felaket ne o öle yaaa
7 Ocak 2007 03:24
eudomania
düğünlerdeki kız kıza danslardan..
7 Ocak 2007 06:15
$ım@rık
erkeklerin kol kola yürümelerinde hiç bi gariplik yok bence zaten bu gibi durumlarda ya arkadaşıyla derin bi muhabbete girmiştir yada bi kıza odaklanmış onu kesiyolardır:D
7 Ocak 2007 10:16
devilsting
İyi de ne var kol kola girince nooluyo.. Biz de o şekilde yürüoz.. Kendimden şüphe mi etmem lasım :/
7 Ocak 2007 12:13
evaled_orphan
ya ne var bea bunda
7 Ocak 2007 12:33
hotpower
+1905
devilsting demis ki:
İyi de ne var kol kola girince nooluyo.. Biz de o şekilde yürüoz.. Kendimden şüphe mi etmem lasım :/
el ele tutusan erkek deseler anlıcam da ehuehue
7 Ocak 2007 13:06
gorizont
bana daha çok nurcuları anımsatıyor kol kola giren erkekler, öle görünce sanıyorum ki bunlar cemaatten felan, garip bişi, önyargı olabilir belki ama öle düşünüyorum, kızların el ele tutuşmasıysa çok yapmacık buluyorum, doğallıktan uzak gibi gibi gibi sanki, garip, sanıyorum mesele alışkanlık meselesi ve garipsenmemesi lazım
7 Ocak 2007 13:35
buğu
güzel görünmüo, şöle güzel bi kız ne kadar hoş olur oysa ki
7 Ocak 2007 13:39
buraak
kızı bi bulsak.
pisicik demis ki:
güzel görünmüo, şöle güzel bi kız ne kadar hoş olur oysa ki
7 Ocak 2007 14:12
denizhan
kimse gay olma ihtimallerini goz onunde bulundurmamis yalniz.
onlara da mi sayginiz yok ? =)
7 Ocak 2007 14:14
meert
tanıyorum.ertanla yigit :D
7 Ocak 2007 15:11
ender23
sakaryanın vazgeçilmezi dir bu olay ilk geldiğim sene dağılmıştım bütün iki kişi gezen erkekler nerdeye kolkola geziyolardı
kısaca dumurolmuştum sokakta gördüğün 100 erkeğin 98 i birbiriyle kol kolaydı...
7 Ocak 2007 16:10
marv
ikisi de siyah paltoludur...birisinin souktan iki eli de ceptedir dik durur, dieri arkadasinin koluna girmis iice sokulmustur...eli cebindekinin aazinda sigara, dierinin elindedir..."gardis" die seslenilir...iki kafadarin birbirine samimi bi yaklasimidir o kadar :)
walla ben feci kaptım bu huyu, yanımda kim varsa koluna giriom farkında olmadan, bi gün yolda yanımda yürüyen bi sapığında koluna gircem die faci tırsıom yaf:S feci alışkanlık yaptı:D
8 Ocak 2007 12:57
requem
iirenç yaw.. tiksinirim ben yaw :S
25 Ocak 2007 17:36
layla
iğrenççç!! el ele tutusup geze kızlarda çok iğrenc gelıo bana
13 Şubat 2007 17:03
dummy_-variable
bu arkadaşları uyararak topluma olan borcumuzu ödememiz gerekir
(1) 16 Şubat 2007 01:07
üstteki
bak yaa ,açıklamış hemen de :)
ufoozgur demis ki:
hatta en son ben,ömür,flame kolkolaydık. bunu ii hatırlıyorum. hatta gayiz biz var mı lan asdhuaehua gülüyorum ben buna ya.. aepeauaeheua. hatta bacak bacağa da gezmeye çalışıyoruz fantastik olalım diye. pehjeeuheue
24 Ocak 2008 21:23
üstteki
üstteki demis ki:
biz kol kola halay bile çekiyoruz ^^
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8514
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!