ben aldattım affedildim ama kendim bu kadar esnek olamam heralde hatta cokta katılaşırım başıma iş bile açabilir bu aldatılma...
27 Eylül 2007 17:50
bıktımmm
herkes bir şansı hakkeder ama 2.yi aslaaaaaaa yani aldattılsam kesin silerdim onu aman allah korusunda öyle işte;))
28 Eylül 2007 14:35
bilmemneden
zamanında büyük konuştum herhalde affetmem diye, sonra aldatıldım ve çok sevdiğim için sevginin körlüğünden affettim, bi daha yaptı.. yok, affetmemek lazım, tecrübeyle sabit:)
bazı arkadaşlar demiş ki; ona karşı yetersizliğimden kaynaklanır, tekrar yüzüne bakmam.. karşınızdaki kişi her zaman başkalarına açsa, yani yanlış kişi hayatınıza yerleşmişse bu sizin yetersizliğinizden kaynaklanmaz, onun karaktersizliğinden kaynaklanır..
sallayın gitsin, değeri hak etmiyorsa değer vermeyin, hak eden kişiler sizi bekler;)
28 Eylül 2007 16:44
offff yaa
EVET ARKADAŞLAR HERKESIN HEMEN HEMEN YAZMIŞ OLDUGU ANKETLERI OKUMUŞ OLDUM VE BENIMDE BUNA KARŞI DICEKLERIM VAR SORU ŞŞUYDU ALDATILIRSAN ONA BI ŞANS DAHA VERİRMISIN.NOT PEKİ BU DUYGUYU SIZLER YAŞADINIZMI ? bunu ben yaşadım evet yaşadım hemde kac şans vererek böylesıne bı duygu olamaz ve halen acısını yaşamakdayım ve şimdide kocaya kactı akşam beraberdık sabah başkası ıle kocaya kactı bu sızce nasıl bı duygu ?
12 Mayıs 2008 16:42
€gz@nt¡®¡k..
aldatırsa rusyaya gidicem anasını satim =))
12 Mayıs 2008 17:03
mélodie
aslaaaaaaaaaaaaaa........
12 Mayıs 2008 17:21
eti.cin
aldatıosa madem sanss verılse de gerı donmemelı ...kı zaten sans da verılmemelı ...
12 Mayıs 2008 17:23
adrenalinn
aslaaaaaaaaaa cehennemin dibine kadar yolu var...
12 Mayıs 2008 17:30
kırmızı mavi
asLa !
13 Mayıs 2008 02:19
üstteki
ya istiyorsa veririm vermesine ama her şey eskisi gibi olmaz
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8497
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!