gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - aldatılırsan ona bir şans daha verir misin?
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 241 - 252
 Yazar: Mesaj:
pour ur misery on me
pour ur misery on me
walla bnde bu zihniyet warken affederdim diim ben yani!!

27 Eylül 2007 16:20  mesajın adresini al  
cerberus
cerberus
bir şans daha vermek 2. defa aldatılmaya devetiye çıkarmaktır bence...

27 Eylül 2007 16:21  mesajın adresini al  
redline_©
redline_©
ben aldattım affedildim ama kendim bu kadar esnek olamam heralde hatta cokta katılaşırım başıma iş bile açabilir bu aldatılma...

27 Eylül 2007 17:50  mesajın adresini al  
bıktımmm
bıktımmm
herkes bir şansı hakkeder ama 2.yi aslaaaaaaa yani aldattılsam kesin silerdim onu aman allah korusunda öyle işte;))

28 Eylül 2007 14:35  mesajın adresini al  
bilmemneden
bilmemneden
zamanında büyük konuştum herhalde affetmem diye, sonra aldatıldım ve çok sevdiğim için sevginin körlüğünden affettim, bi daha yaptı.. yok, affetmemek lazım, tecrübeyle sabit:)

bazı arkadaşlar demiş ki; ona karşı yetersizliğimden kaynaklanır, tekrar yüzüne bakmam.. karşınızdaki kişi her zaman başkalarına açsa, yani yanlış kişi hayatınıza yerleşmişse bu sizin yetersizliğinizden kaynaklanmaz, onun karaktersizliğinden kaynaklanır..
sallayın gitsin, değeri hak etmiyorsa değer vermeyin, hak eden kişiler sizi bekler;)

28 Eylül 2007 16:44  mesajın adresini al  
offff yaa
offff  yaa
EVET ARKADAŞLAR HERKESIN HEMEN HEMEN YAZMIŞ OLDUGU ANKETLERI OKUMUŞ OLDUM VE BENIMDE BUNA KARŞI DICEKLERIM VAR SORU ŞŞUYDU ALDATILIRSAN ONA BI ŞANS DAHA VERİRMISIN.NOT PEKİ BU DUYGUYU SIZLER YAŞADINIZMI ? bunu ben yaşadım evet yaşadım hemde kac şans vererek böylesıne bı duygu olamaz ve halen acısını yaşamakdayım ve şimdide kocaya kactı akşam beraberdık sabah başkası ıle kocaya kactı bu sızce nasıl bı duygu ?

12 Mayıs 2008 16:42  mesajın adresini al  
€gz@nt¡®¡k..
€gz@nt¡®¡k..
aldatırsa rusyaya gidicem anasını satim =))

12 Mayıs 2008 17:03  mesajın adresini al  
mélodie
mélodie
aslaaaaaaaaaaaaaa........

12 Mayıs 2008 17:21  mesajın adresini al  
eti.cin
eti.cin
aldatıosa madem sanss verılse de gerı donmemelı ...kı zaten sans da verılmemelı ...

12 Mayıs 2008 17:23  mesajın adresini al  
adrenalinn
adrenalinn
aslaaaaaaaaaa cehennemin dibine kadar yolu var...

12 Mayıs 2008 17:30  mesajın adresini al  
kırmızı mavi
kırmızı mavi
asLa !

13 Mayıs 2008 02:19  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
ya istiyorsa veririm vermesine ama her şey eskisi gibi olmaz

13 Mayıs 2008 08:09  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 241 - 252
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008