ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > aldatılırsan ona bir şans daha verir misin?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  44  45  46  47  48  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 541 - 552

off the record
off the record
yok
DEVE
2 Temmuz 2007 05:08   mesajın adresini al  

melody
melody
bi köse yazısında okumustum...aldatmak ilk önce aldatana acı werirmiş aldatılanın yüzüne bile bakmaktan cekinirmiş aldatan ilk seferde...we olup olmadık seylerden kavga cıkarıp aldatılanı suclarmıs sırf kendi sucluluk duygusunu bastırmak için...eger ilk aldattıgı görmezden gelinip anlasılırsa bu seferde wurdum duymazlıga we yüzsüzlüge werirmiş nasıl olsa daha önce yaptım ve bişi olmazdı yine affeder diye düşünerek...bu da psikolojik olarak bi acıklama..o yüzden ASLA....
2 Temmuz 2007 13:18   mesajın adresini al  

şekeyy pancayııı=)
şekeyy pancayııı=)
ya bu konuda sanırım ben farklı düşünüyorum.arada cinsel anlamda bir paylaşım olduğu halde başka bir bedene ihtiyaç duyuyorsa bu ağır bir hakarettir we affedilemez ama cinsel paylaşım yoksa we aldatıyorsa bu onun bir ihtiyacıdır tabii ki üzücüdür ama o nasıl ki sana saygı duyuyorsa sen de ona saygı duymalısın diye düşünüyorum....
2 Temmuz 2007 13:57   mesajın adresini al  

seliii
seliii
yaa iyide bunu bile bile de olmazki yahu.. düşünsene gelio ertesi gün yanına... ohh bi rahatladım bi rahatladım aşkım, sağol anlayışın için dio.. pişkin yaratık.. yok kardeşim olmaz öööle.. gitsin yaşasın istediini istediiyle yaa.. o ihtiyaç gidercek die ben burda arpacı kumrusu gibi düşüncem ki... sallamam valla.. ama kusura bakmasın elimden gelemeyecekleri istediinde bitirecekse bitirsin bazı şeyleri yoksa yaptıında ben bitiririm ki bence o da bitirmiştir kafasında beni..
27 Eylül 2007 00:37   mesajın adresini al  

ç@gl@я;
ç@gl@я;
YOK ali sami alkış : ))))
27 Eylül 2007 00:39   mesajın adresini al  

sumud_
sumud_

arkadasa sonuna kadar katılıorum öyle şey olmas bence ... aldattıysa kesinlikle bitmiştir hiç işim olmaz!yok ihitiyacmış bilmem neymiş palavra!!!
seliii demis ki:

yaa iyide bunu bile bile de olmazki yahu.. düşünsene gelio ertesi gün yanına... ohh bi rahatladım bi rahatladım aşkım, sağol anlayışın için dio.. pişkin yaratık.. yok kardeşim olmaz öööle.. gitsin yaşasın istediini istediiyle yaa.. o ihtiyaç gidercek die ben burda arpacı kumrusu gibi düşüncem ki... sallamam valla.. ama kusura bakmasın elimden gelemeyecekleri istediinde bitirecekse bitirsin bazı şeyleri yoksa yaptıında ben bitiririm ki bence o da bitirmiştir kafasında beni..

27 Eylül 2007 00:40   mesajın adresini al  

kenny
kenny
bence her şekilde ağır bi hakaret.
senin ihtiyaçların noluo?

şekeyy pancayııı=) demis ki:

ya bu konuda sanırım ben farklı düşünüyorum.arada cinsel anlamda bir paylaşım olduğu halde başka bir bedene ihtiyaç duyuyorsa bu ağır bir hakarettir we affedilemez ama cinsel paylaşım yoksa we aldatıyorsa bu onun bir ihtiyacıdır tabii ki üzücüdür ama o nasıl ki sana saygı duyuyorsa sen de ona saygı duymalısın diye düşünüyorum....

27 Eylül 2007 00:44   mesajın adresini al  

simurg ....
simurg ....
evlilerde aldatma da 2.şans genelde verilir ayrılamk zor gelirr yuva falan deyipp...ama sevgili için aynı şey söz konusu değill..anında biterrr...
27 Eylül 2007 00:46   mesajın adresini al  

karmakarisik
karmakarisik
evli de olsam yeni başlamış sevgili de aldatmak sevgi yetersizliğini gösterir... Yüzüne bile bakmam bir daha..
27 Eylül 2007 01:01   mesajın adresini al  

tugce134
tugce134
zamanında bunu kaldırabiliyordum fakat artık değil :((
27 Eylül 2007 14:34   mesajın adresini al  

heaven sent
heaven sent
walla bnde bu zihniyet warken affederdim diim ben yani!!
27 Eylül 2007 16:20   mesajın adresini al  

cerberus
cerberus
bir şans daha vermek 2. defa aldatılmaya devetiye çıkarmaktır bence...
27 Eylül 2007 16:21   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  44  45  46  47  48  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 541 - 552

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008