hayir demeyi bilmemekle dememek diyememek ayni sey diil,her insanin hayir diyemiycegi biri vardir mutlaka.. yoksa eksiktir ztn .. bence sans verirmisin diil de degermi olsa baslik daha hos olurdu=) deger mi ?.. veriosan deger..
7 Ocak 2007 01:58
o6uz
sen şimdi bana eksik mi diyosun ?! =D
bence değmez. çünkü aldatmanın bahanesi olmaz.
neyle savunabilir ki kendini ? yada neyle savunduda inanmadım , inanmadılar ?! ...
kabul etmiyorum aldatılıp da bunun üstüne hiçbişey yokmuş gibi yeni şans vermeyi. eğer o şansı veriyosam kendime nekadar saygım olup olmadığını uzun uzun düşünürüm !
7 Ocak 2007 02:01
karamel:)
oooo is kendine saygi olaylarina girerse pazartsi gunki sinavdan cakarim byk ihtimal=) bence aldatan insanin kendisine saygisi yoktur affedenin diil, benm dusuncem bu en azindan..=) gonul ister ki kimse aldatmasin,kimse aldatilmasin..=) var dunyanin bi yerlerinde ole biri varrrr=)) inaniyorum ben ... ii gecler
7 Ocak 2007 02:07
üstteki
iyi geceler ^^
7 Ocak 2007 02:20
$ım@rık
yok daha neler ne şansı yaa , o şansı değerlendirsin biz boynuzla gezelim öylemi:)
7 Ocak 2007 10:21
_turkuaz_
büyük konuşmamak lazım..ama "aslaa" su anki düşüncelerime en yakın cevap...'biri sizi ilk kez aldatırsa suç onundur, ikinci kez aldanırsanız suç sizindir' diye bir söz vardı...
7 Ocak 2007 15:40
numenorean
Esas oğlan kapıdan girer ve karşısında o hazin sahneyi görür...
Kız arkadaşı bir başkasıyla sevgili samimiyetiyle oturmaktadır.Ve bir anda esas oğlanı görür.Hemen olduğu yerden kalkarak yanına gider...
"-Bir dakika,açıklayabilirim" derken esas oğlanın kolunu tutan kıza esas oğlanın tepkisi gecikmez.Gururlu ve kalbi kırık bir şekilde kızın kolunu savurur..
(bunun esas kız versiyonu da gerçekleşebilir tabii)
bu arada bu konuyu tartışmadan önce bir kez bu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim....
7 Ocak 2007 16:32
mali&mali
yaa aldatan zaten artık bana ait değil demektir.Kahrımdan ve aşkımdan ölsem şans vermem çünkü bana ait olmayana bende ait olmam
7 Ocak 2007 19:58
:::::kirem:::::
arkadaşlar ilk önce yapmamız gereken aldatma kuramını tanımlamak olmalı. aldatma kuramı bana göre iki çeşittir. fizksel olarak karşı cinsle birşeyler yaşamak : diğeride duygusal anlamda karşı cinse ilgi dumak.
bana göre fiziksel aldatma olarak tanımladığım olgu hayvansal bir dürtüden ileri gitmez ve bu bünye için gereklidr. duygusal anlamda bir aldatma söz konusu ise zaten size karşı bişey hissetmemiş demektir sallayın gitsin
7 Ocak 2007 20:32
serveren
yav köpekler gibi bi sevin de bakın nası veriyosunuz.. ve yanında daha neler veriyosunuz..
7 Ocak 2007 22:22
eudomania
o seni aldatırken bir an bile düşündü mü acaba sana bi şans vermeyi?
7 Ocak 2007 22:28
lithium
hala büyük konuşmalar hala büyük konuşmalar.. ASLA DİYENDEN KORKMAK LAZIM derler...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8497
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.