ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
aldatılırsan ona bir şans daha verir misin?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  25  26  27  28  29  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 221 - 240

mjora
mjora

&#8747;x.f(x).dx demis ki:

bişi sorucam

internetten kızlarla chat yapmak aldatmakmıdır???

kız arkadaşın bilmiosa evet bence... demi gülşaaaaaaaaaaaaaaaaaah bi slla beni gazdan çık da

~ 591 gün   mesajın adresini al  

hangover
hangover
demek istedigim;
marifet sanan tipi insan, 1 yıl ugraşmaz geri kazanmak için diye tahmin ediorm, ve kasıosa da bişeyler ögrenir bu süreçte, bi daha yaparsa 5 yıl daha kasması gerekiceeni,
o yüzden aldattıktan sonra bi de ama sende de suç var hiç ilgilenmiosn benle sewgini anlamıorm fln diosa ondan korkucan!!

odtulufb
odtulufb
tabiki düşünsenize suyunuza giden bir dediginiz iki olmadıgı bi ilişki :P

mjora demis ki:

rol demielim ozmany sen diosunki,, yaparsa öyle bi hal, sonra gönlünü almak için suyuna mı gider diosun kızın??

mjora
mjora
kız arkadaşın bilmiosa '' dan itibaren siyah yazmalıydı :D

odtulufb
odtulufb
kadında aldatıyo ama genelde erkek ikinci sansı vermiyo. olayda bu sans olayı... vermeyin yaw olsun bitsin

mjora demis ki:

bu arada sadece erkek aldatıomuş gibi bi hava oldum ama,, diil tabe:D

t.j
t.j
ya mesela burada ki ilişkide olan kisiler baska erkekler/kızlarla konusması aldatmak olur mu...yani bişiler konusulup paylasılacaksa bu erkek arkadasıyla da yapılamaz mı??neden netten birileri ile konusmak??

mjora
mjora

işte bend e bundan bahsedirum bazısı bunu yapıo onları afetsen nee etmesen neee

©tim§@h demis ki:

demek istedigim;
marifet sanan tipi insan, 1 yıl ugraşmaz geri kazanmak için diye tahmin ediorm, ve kasıosa da bişeyler ögrenir bu süreçte, bi daha yaparsa 5 yıl daha kasması gerekiceeni,
o yüzden aldattıktan sonra bi de ama sende de suç var hiç ilgilenmiosn benle sewgini anlamıorm fln diosa ondan korkucan!!

puya
puya
ömürcümmm kesinlikle katılıorum sanaaaa kız arkadasın bilmiosa olmas böle şeyler saklanmamalıı........

odtulufb
odtulufb
ben buna paranoyaklık derim abicim burda fikirler tartışılıyo kimse tanısmak için foruma yazı yazmıyo

ya mesela burada ki ilişkide olan kisiler baska erkekler/kızlarla konusması aldatmak olur mu...yani bişiler konusulup paylasılacaksa bu erkek arkadasıyla da yapılamaz mı??neden netten birileri ile konusmak??

mjora
mjora

o aldatmak olmaz bence,,, ama birine özel msn inini verip yazma moduna girersen olur

puya
puya
yok bide iltifatlar edersen kusursuzsun falan gibi abi aldatmanın daniskası katılıomusun ömürrr

lithium
lithium

ya eğer sen internetten guguş yapıosan, yani hafif cilveleşme durumu varsa aldatmaktır ama şurda ne aldatması olabilir ya..

bbaykul
bbaykul
benim bir arkadaş vardı haftada 2 ayrı kızla aldatırdı sevgilisini kızın farketmemesi için kör ötesi olması lazımdı,kızım derdin ne senin dediğimizde ya diğer kızlarla sadece cinsel şeyler yaşıyor sadece beni seviyor demişti.hımm bak o zaman haklısın demekten başka bi şey gelmemişti elimizden o noktadan sonra.

hangover
hangover
bi msn le olur mu ya, abartmayın, ne konuştugunuz önemli olan, ne kadar zaman geçirdiginiz bi de..şu sitede msglaşarak deli gib zaman kaybediosn msn kolay bi iletişim aracı, sevgi sözcükleri içeren şarkı paylaşımları vs yoksa, bildigin havadan sudan konuşuosan sorun yok bence!

frog
frog
verirdim kesinlikle.ama ben de boş durmazdım acısını çıkartırdım(aldatarak değil tabiki)bu aldatma şekline de bağlı tek gecelik bir şeyse kocamı bille affdebilirim heralde:P

t.j
t.j
ya burada forumlara yazmayan bir suru ilişki durumda kisiler var...yani fikir tartısmayan forumlara takılmayan kişiler bunlar...bana aldatmak gibi geliyo ama direktte aldatmak diyemiyorum ben buna...

mjora
mjora

katılıorum dielim ,, demezsem başıma gelecee biliorum çünkü:)

missgülşah demis ki:

yok bide iltifatlar edersen kusursuzsun falan gibi abi aldatmanın daniskası katılıomusun ömürrr

lithium
lithium
ben o kızın demek itediği çok farklı bi şey.. ama körü körüne salaklıktan dediyse onu bilemiicem!

barışbaykul demis ki:

benim bir arkadaş vardı haftada 2 ayrı kızla aldatırdı sevgilisini kızın farketmemesi için kör ötesi olması lazımdı,kızım derdin ne senin dediğimizde ya diğer kızlarla sadece cinsel şeyler yaşıyor sadece beni seviyor demişti.hımm bak o zaman haklısın demekten başka bi şey gelmemişti elimizden o noktadan sonra.

puya
puya
abi bi insan netten birilerini konuşmak için arıosa oda ilginç aslında bunda daha baska seyler aranmalı mesela kız arkadasıyla konusamıyoda baskalarınımı arıo kendini ifade edicek baska birilerini buluo sonrada ona yazıo falan buda aslında kişilerin kendine acınası bi durum

hangover
hangover

işte olgun, kendine güveni tam, türk kızı!!

barışbaykul demis ki:

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  25  26  27  28  29  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 221 - 240

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008