| |
numenorean
|
Esas oğlan kapıdan girer ve karşısında o hazin sahneyi görür...
Kız arkadaşı bir başkasıyla sevgili samimiyetiyle oturmaktadır.Ve bir anda esas oğlanı görür.Hemen olduğu yerden kalkarak yanına gider...
"-Bir dakika,açıklayabilirim" derken esas oğlanın kolunu tutan kıza esas oğlanın tepkisi gecikmez.Gururlu ve kalbi kırık bir şekilde kızın kolunu savurur..
Ve o esnada arka fonda da şu müzik çalmaktadır;
[Emre Aydın-Kim Dokunduysa Sana]
"""Yapmaa...Dokunmaaa....
Kiim Dokuunnduysaa Sanaa...Ona Gittt...
Nerde unuttuysan beni, orda kal..."""
(bunun esas kız versiyonu da gerçekleşebilir tabii)
bu arada bu konuyu tartışmadan önce bir kez bu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim....
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
mali&mali
|
yaa aldatan zaten artık bana ait değil demektir.Kahrımdan ve aşkımdan ölsem şans vermem çünkü bana ait olmayana bende ait olmam
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
:::::kirem:::::
|
arkadaşlar ilk önce yapmamız gereken aldatma kuramını tanımlamak olmalı. aldatma kuramı bana göre iki çeşittir. fizksel olarak karşı cinsle birşeyler yaşamak : diğeride duygusal anlamda karşı cinse ilgi dumak.
bana göre fiziksel aldatma olarak tanımladığım olgu hayvansal bir dürtüden ileri gitmez ve bu bünye için gereklidr. duygusal anlamda bir aldatma söz konusu ise zaten size karşı bişey hissetmemiş demektir sallayın gitsin
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
serveren
|
yav köpekler gibi bi sevin de bakın nası veriyosunuz.. ve yanında daha neler veriyosunuz..
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
eudomania
|
o seni aldatırken bir an bile düşündü mü acaba sana bi şans vermeyi?
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
lithium
|
hala büyük konuşmalar hala büyük konuşmalar.. ASLA DİYENDEN KORKMAK LAZIM derler...
|
|
~ 606 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
kişiye ait olmak? kimse kimseye ait değildir hayatlar paylaşılır..
zira beraber olduğunuz kişi bırakın aldatmayı bilimum kişiyle ilişkiye girmiş olabilir? ha hı? size mi ait?
beraber olduğunuz biri daha önce başkasıyla dudak dudağa gelmiş.. hmm size mi ait o dudaklar?
en iyisi herkes beşik kertmesi mi takılsın? size ait olsun ey maşallah..
aldatmak? ne zaman nasıl aldattı? ne konumdaydık o sırada? aldattı mı affetmem diyerek kesin konuşan zihniyet "körüm ben kör"den başka bi' şey demiyordur kanımca..
zira kimse kötüyü bilerek bi'şey yapmaz.. hırsız bile yaptığının sonrasını düşünemediğinden hırsızlığın o an için onu kurtaracak doğru olduğunu sandığından kötüyü yapar.. sonra sen gidersin genel geçer olarak buna kötü dersin.. ki bu da senin toplumunu bağlar.. başka bi' mekan başka bi' toplum bunu doğru olarak bile nitelendirebilir..
kötüyü yapar bi' çok orospu.. kötüyü yapar bi' çok adam öldüren.. veya hırsız.. onlara neden toplum bi' şans daha veriyor? kişisel olarak zkimde değil diyerek kurtulabileceğiniz nokta da.. neden diğer kötüler için bir şans daha veriyoruz?
ama sevgiliniz pat bi' anlık bi' vaziyette başkasına takıldığında, veya görüşü daraldığında.. "siktir"i çekmek zordur.. en az.. O'na gidip, "ben hayatımı senle paylaşacağım, eğer seviyorsan" demek kadar..
şans değil, değer veren ve mutlu olan insanları tanıyorum.. çünkü karşınızdaki bozulan oyuncağınız asla değil.. karşınızda ki sevmek istediğiniz, farkındalığınız ve sevdiğiniz kişidir..
zira tüm bunların hepsi kişisel görüştür.. durum, mekan, kız tarafına göre, erkek tarafına göre, veya ortamdaki sıcaklığa göre tüm etkiler ve tepkiler değişir..
ben böyle düşünüyorum..
genelleme yapan, kesin konuşan kitleye de anlam veremiyorum..
düzeltme: oğuz arkadaşımın uyarısıyla şöyle bi' düzeltme yapıyorum ben hırsızlık veya orospuluğu aşk ile karşılaştırmıyorum.. kesin konuşulmayacak konuların kesin konuşulmasını eleştiriyorum..
|
|
~ 606 gün
|
|
| |
mawwy
|
bn werirdim, bunu hata olarak gördüğüm falan yok istemiş ve yapmış ne derse desin bu gerçek değişmez.belki aynı şeyi bir daha yapabilir.bu da sorun değil.olay olan bunlar değil,bana yaşattıklarını ona yaşatmak bi zewk olr heralde
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
odtulufb
|
affetmeyin affederseniz yine yapar bunlar :)
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
hangover
|
sidik yarıştırıosn yani, senin yaşadıgını yaşamaz hayatta onu söyliim, "ben onu aldattım die aklınca benden öc alıyo" die düşünür, sen de aldatılınca ne yapacaını bilememiş hırs yapmış kız durumuna düşersin.. kimse de aferin iyi yapmışsın demez zaten..pek bi +sı olmaz yani!!
mawwy demis ki:
bn werirdim, bunu hata olarak gördüğüm falan yok istemiş ve yapmış ne derse desin bu gerçek değişmez.belki aynı şeyi bir daha yapabilir.bu da sorun değil.olay olan bunlar değil,bana yaşattıklarını ona yaşatmak bi zewk olr heralde
|
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
kıyısız deniz
|
şans hak edene verilir, bir ucubeye değil ....
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
mjora
|
vermek istemem ama,, kandırabilirse beni seviosam barışırız.. yok aldatıp bi de üstüne ne var yaptın hadi bye diosa kendi kendime affetmemin de bi anlamı yok:) insanlar hata yapabilio canııım.
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
haslettt
|
daha once de soyledım tekrar soylıcem...sans dedıgın seyı bırbırıne ılıskı baslarken verırsın.sonra bunun ikincisi üçüncüsü cok da saglıklı olmaz..cunku guvenemezsın bı daha.yada ok genellemıyım benım ıcın bu boyle..bıde suna cok takıldım oyle buyuk konusandan korkacaksın fılan denılmıs mesela.bu karakterle alakalı bence bıraz.sakın yanlıs anlasılmasın affedenlere karaktersız deme gıbı bı kastım yok.demek ıstedıgım eger ben bunu kabul etmem dıyorsa bır kısı kadın yada erkek,gercekten oyle hıssettıgındendır..
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
odtulufb
|
bana biri buyüzden şans verse haslettt tin dedigi gibi 2.3. geliryani
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
hangover
|
büyük konuşma bence :)) hiç beklemedigin şekilde gelişebilir her şey, çok büyük konuşmamayı ögretti bana hayat, bu konuda bi ders vermedi henüz ya da ben almadım daha ama umarım almama gerek de kalmaz :))
haslettt demis ki:
daha once de soyledım tekrar soylıcem...sans dedıgın seyı bırbırıne ılıskı baslarken verırsın.sonra bunun ikincisi üçüncüsü cok da saglıklı olmaz..cunku guvenemezsın bı daha.yada ok genellemıyım benım ıcın bu boyle..bıde suna cok takıldım oyle buyuk konusandan korkacaksın fılan denılmıs mesela.bu karakterle alakalı bence bıraz.sakın yanlıs anlasılmasın affedenlere karaktersız deme gıbı bı kastım yok.demek ıstedıgım eger ben bunu kabul etmem dıyorsa bır kısı kadın yada erkek,gercekten oyle hıssettıgındendır..
|
|
|
~ 605 gün
|
|
| |