ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  aldatılırsan ona bir şans daha verir misin?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  34  35  36  37  38  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 136 - 150

karamel:)
KANIMCA daha mantikli bi yaklasim oldu =)
~ 607 gün   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
olmadı, öyleydi zaten gözünden ikinci kez kaçmış.. ;o)

karamel:) demis ki:

KANIMCA daha mantikli bi yaklasim oldu =)

armin
armin
Mesele şans vermek değil ki, değer verip vermemek.

buraak
buraak
çek çocukları aradan :)

desobeissantenvy demis ki:

işin içinde çoluk çocuk durumları evlilik fln olsa düşünülebilir ama bahsi geçen sevgilimse olay bitmiştir,bitti güzelim bitti şans mans yok...!!!

ciikk ole diildi silmesedin ..

boomerang ¹³
boomerang ¹³

anladım ben seni..

ciikk ole diildi silmesedin ..

o6uz
o6uz
bana saygısı olmayana benim de saygım olmaz.
niye ikinci bi şans veriyimki ?!
aynı hareketi tekrarlamayacağının garantisi yok nasolsa...

tabi tabii asik ol da goruruss verirmisin vermesmisinn bugun diil yrn diil 1 yil sora gelir,gene olur dersin yani genelde derler..=) tasvip ediyomuyum ?? hayir ama ole olur genelde

o6uz
o6uz
hmm... acı tecrübelerime dayanarak konuşuyorum desem ? =)
her iki türlüsünü de yaşadım ve emin ki o şansı vermek , tamam ben senin kuklanım benimle istediğin gibi oynayabilirsin demekle çoğu zaman aynı anlama geliyo...
acı ama gerçek. o yüzden hayır demeyi öğrenmek lazım !

tabi tabii asik ol da goruruss verirmisin vermesmisinn bugun diil yrn diil 1 yil sora gelir,gene olur dersin yani genelde derler..=) tasvip ediyomuyum ?? hayir ama ole olur genelde

hayir demeyi bilmemekle dememek diyememek ayni sey diil,her insanin hayir diyemiycegi biri vardir mutlaka.. yoksa eksiktir ztn .. bence sans verirmisin diil de degermi olsa baslik daha hos olurdu=) deger mi ?.. veriosan deger..

o6uz
o6uz
sen şimdi bana eksik mi diyosun ?! =D
bence değmez. çünkü aldatmanın bahanesi olmaz.
neyle savunabilir ki kendini ? yada neyle savunduda inanmadım , inanmadılar ?! ...

kabul etmiyorum aldatılıp da bunun üstüne hiçbişey yokmuş gibi yeni şans vermeyi. eğer o şansı veriyosam kendime nekadar saygım olup olmadığını uzun uzun düşünürüm !

oooo is kendine saygi olaylarina girerse pazartsi gunki sinavdan cakarim byk ihtimal=) bence aldatan insanin kendisine saygisi yoktur affedenin diil, benm dusuncem bu en azindan..=) gonul ister ki kimse aldatmasin,kimse aldatilmasin..=) var dunyanin bi yerlerinde ole biri varrrr=)) inaniyorum ben ... ii gecler

üstteki
üstteki
iyi geceler ^^

$ım@rık
$ım@rık
yok daha neler ne şansı yaa , o şansı değerlendirsin biz boynuzla gezelim öylemi:)

_turkuaz_
_turkuaz_
büyük konuşmamak lazım..ama "aslaa" su anki düşüncelerime en yakın cevap...'biri sizi ilk kez aldatırsa suç onundur, ikinci kez aldanırsanız suç sizindir' diye bir söz vardı...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  34  35  36  37  38  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 136 - 150

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008