| |
karamel:)
|
KANIMCA daha mantikli bi yaklasim oldu =)
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
olmadı, öyleydi zaten gözünden ikinci kez kaçmış.. ;o)
karamel:) demis ki:
KANIMCA daha mantikli bi yaklasim oldu =)
|
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
armin
|
Mesele şans vermek değil ki, değer verip vermemek.
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
buraak
|
çek çocukları aradan :)
desobeissantenvy demis ki:
işin içinde çoluk çocuk durumları evlilik fln olsa düşünülebilir ama bahsi geçen sevgilimse olay bitmiştir,bitti güzelim bitti şans mans yok...!!!
|
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
|
ciikk ole diildi silmesedin ..
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
anladım ben seni..
ciikk ole diildi silmesedin ..
|
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
o6uz
|
bana saygısı olmayana benim de saygım olmaz.
niye ikinci bi şans veriyimki ?!
aynı hareketi tekrarlamayacağının garantisi yok nasolsa...
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
|
tabi tabii asik ol da goruruss verirmisin vermesmisinn bugun diil yrn diil 1 yil sora gelir,gene olur dersin yani genelde derler..=) tasvip ediyomuyum ?? hayir ama ole olur genelde
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
o6uz
|
hmm... acı tecrübelerime dayanarak konuşuyorum desem ? =)
her iki türlüsünü de yaşadım ve emin ki o şansı vermek , tamam ben senin kuklanım benimle istediğin gibi oynayabilirsin demekle çoğu zaman aynı anlama geliyo...
acı ama gerçek. o yüzden hayır demeyi öğrenmek lazım !
tabi tabii asik ol da goruruss verirmisin vermesmisinn bugun diil yrn diil 1 yil sora gelir,gene olur dersin yani genelde derler..=) tasvip ediyomuyum ?? hayir ama ole olur genelde
|
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
|
hayir demeyi bilmemekle dememek diyememek ayni sey diil,her insanin hayir diyemiycegi biri vardir mutlaka.. yoksa eksiktir ztn .. bence sans verirmisin diil de degermi olsa baslik daha hos olurdu=) deger mi ?.. veriosan deger..
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
o6uz
|
sen şimdi bana eksik mi diyosun ?! =D
bence değmez. çünkü aldatmanın bahanesi olmaz.
neyle savunabilir ki kendini ? yada neyle savunduda inanmadım , inanmadılar ?! ...
kabul etmiyorum aldatılıp da bunun üstüne hiçbişey yokmuş gibi yeni şans vermeyi. eğer o şansı veriyosam kendime nekadar saygım olup olmadığını uzun uzun düşünürüm !
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
|
oooo is kendine saygi olaylarina girerse pazartsi gunki sinavdan cakarim byk ihtimal=) bence aldatan insanin kendisine saygisi yoktur affedenin diil, benm dusuncem bu en azindan..=) gonul ister ki kimse aldatmasin,kimse aldatilmasin..=) var dunyanin bi yerlerinde ole biri varrrr=)) inaniyorum ben ... ii gecler
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
üstteki
|
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
$ım@rık
|
yok daha neler ne şansı yaa , o şansı değerlendirsin biz boynuzla gezelim öylemi:)
|
|
~ 607 gün
|
|
| |
_turkuaz_
|
büyük konuşmamak lazım..ama "aslaa" su anki düşüncelerime en yakın cevap...'biri sizi ilk kez aldatırsa suç onundur, ikinci kez aldanırsanız suç sizindir' diye bir söz vardı...
|
|
~ 607 gün
|
|
| |