ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
sevgilinizin sizi aldattırsa ona bir şans daha verirmisiniz? yoksa olayı bitirirmisiniz? karar sizin...
6 Ocak 2007 15:08
özcartman
bitiririm.aldattığına göre ben onu tatmin edemiyorum.yeterli gelen birisi değilsem benimle işi ne.
6 Ocak 2007 15:09
kucuk bir kiz cocugu
tabi canım? başka?
6 Ocak 2007 15:15
timmy
yok vermeyin aynı şey bidaha oluyor "bi şans" dahalar bitmiyo
6 Ocak 2007 15:19
iksir
ne şansı ya, iice kötü oluolar, nslsa affedio die, asla kimseye şans verilmemeli, aldatmak zaten ahlaksızlık, böyle bişeye göz yumulmamalı!
6 Ocak 2007 15:19
boomerang ¹³
verdim..
6 Ocak 2007 15:20
buraak
bu da güsel di
bluedisse demis ki:
zaten şansa ihtiyacı olacak bu durumda..
6 Ocak 2007 15:21
dohtur bey
gözünün önünde aldatırdım öyle olmaz böyle olur diye sonrada naş
6 Ocak 2007 15:21
kısa pantolon
kesinlikle verilmemeli sora işin cılkı ilişkinn suyu çıkıo..
6 Ocak 2007 15:22
^unforgiven^
valla kan çıkar...2sinden birine mutlaka bişi yaparım heralde..ne 2.şansııı >:O
6 Ocak 2007 15:24
^unforgiven^
bluedisse güzel oldu valla.. :)
bluedisse demis ki:
zaten şansa ihtiyacı olacak bu durumda..
6 Ocak 2007 15:25
^unforgiven^
%90 evet..belki bi istisna..ama ben güvenmiorum şahsen erkekleree :)
6 Ocak 2007 15:37
ormankaçkını
vermem diyenler aşık olunca öyle bi verirki yok ben intikam almak için bi şans daha verdim falan bırakın bu ayakları top ayağı bunlar. seviyosan köpek olursun üçü de verirsin beşi de. hatta kendini kandırır insan aslında aldatmadı diye. ama güneş balçıkla sıvanmıyo alenen aldatmıştır işte. ha verilmelimi bence verilmeli. kanımca 100 insandan 99 unda değil, 100ünde aldatma potansiyeli vardır;)
6 Ocak 2007 15:47
ares
hayatta basarılar dilerim
6 Ocak 2007 15:49
özcartman
potansiyel bence de herkeste vardır.hatta sadece aldatmayla sınırlı kalmayalım biçok şeyin potansiyeli her insanda var ama insan dediğin kendini dizginlemeyi bilen bi canlı değil midir
kibarormankaçkını demis ki:
vermem diyenler aşık olunca öyle bi verirki yok ben intikam almak için bi şans daha verdim falan bırakın bu ayakları top ayağı bunlar. seviyosan köpek olursun üçü de verirsin beşi de. hatta kendini kandırır insan aslında aldatmadı diye. ama güneş balçıkla sıvanmıyo alenen aldatmıştır işte. ha verilmelimi bence verilmeli. kanımca 100 insandan 99 unda değil, 100ünde aldatma potansiyeli vardır;)
6 Ocak 2007 15:55
o şimdi plajdaa
SAÇMAAAAAAAAAAAA:S
BU DEVİRDE ALDATMAYAN ADAMI ALNINDAN ÖPCEMMM:D:D:D:D:D
6 Ocak 2007 16:10
özcartman
yeşilim işte alnım buyur:P:P:P
6 Ocak 2007 16:14
' serap '
ya aldatılmışsan bikere nası dewam eder ki o ilşki hiçbişi olmamış gbii.. nası öpersin tekrar..herşei unutup nası dewam edersin sewmeye.. olmas bence.. yürümes o ilşki ..
6 Ocak 2007 16:19
ledema
şimdi düşünüp nie kafa yorcam bıkmışım zaten erkeklerden aldatınca uygun bişeyler düşünürüz...
6 Ocak 2007 16:23
ukerila
bu durumda her affediş kafanızdaki boynuz sayısını arttıracak riski taşımaktadır....bu riski aLan insan evLadını da ben öperim aLnından!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8497
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!