ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > kolejde uyuşturucu partisi

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

özcartman
özcartman
ya arkadaşlar sonundaki bi düzine ünlemi hiç mi farketmiyosunuz.el insaf ya...bi daha okuyun lütfen!!!!!!!!!
6 Ocak 2007 03:25   mesajın adresini al  

bravado
bravado

pardon o zman walla anlayamadık...gercekten cok ustun bı tezat anlayısın(!) var...!!!

özcartman demis ki:

ya arkadaşlar sonundaki bi düzine ünlemi hiç mi farketmiyosunuz.el insaf ya...bi daha okuyun lütfen!!!!!!!!!

6 Ocak 2007 03:27   mesajın adresini al  

özcartman
özcartman
neyse birbirimize laf çarpıtmayı bırakalım isterseniz.önemli olan fikirleri doğru anlaşılması.hele ki böyle bir konuda
6 Ocak 2007 03:32   mesajın adresini al  

sinemmm
sinemmm
insanlar bu tür maddelerle nasıl şakalaşıp eğlenebilio hiç analayamıorum.o kahkahaları duydukça o çocuklara iki osmanlı tokartı çakasım gelio.daha kaç yaşlarındalar daha.gitsinler hocanın masasına tutkal yapıştırıp dalga geçsinler.eeğlensinler.bence bunlar daha komik.
6 Ocak 2007 03:33   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
teslime cieklerini de nerden cıkardın ki? bizde koltuk ömür boyuu reserve edilir öğrenemedin mi hala? eğer edilse blki bu sorunlar olmazdı bile, 70 yaşındaki amcam nerden bilsin genclerin hayatını sorunlarını?

özcartman demis ki:

o daha da vahim bi durum.yarın bigün ülkeyi teslim etceğin üni gençliğinin nelerin farkında olup olmadığını bilmemek,gözü kapalı teslim etmek demektir

6 Ocak 2007 03:33   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ironi ince bir sannatır da neyse konuyu dağıtmayım, zira ciddi bi sorun, bide Türkiye uyuşturucu rotası üstünde, bu konuda coğrafyanın azizliğine uğramış durumdayız, aslında doğu güneydoğu sınırımız oldukca sıkı korunuyor ama yine de Afganistan, ERmenistan gibi ülkelerden gelip avrupaya giden uyuşturucunun yüksek miktarı Türkiye üzerinden taşınıyor. Poliste bu akdar yoğun trafikle mücadele edmiyor haliyle. giderken baya bi miktarda Türkiye'de kalıyor. Polislik sisteminin rdüzenlenmesinin vakti geldi de geciyor bile bence
6 Ocak 2007 03:41   mesajın adresini al  

rustem
rustem
TED olmadigini ispatlamaya calisiyooo, ki olup olmadiklarindan haberleri bile yok
6 Ocak 2007 04:39   mesajın adresini al  

atalay
atalay
maalsesef uyuşturucu çok yaygın. bu görüntülere şaşırmamak gerek.
sigara kullanım yaşı 10 lara düştü, uyuşturucu da keza düştükçe düşüyor.
bu görüntüler oturup ağlanacak görüntüler.
Ama birilerinin oturup ağlamak yerine somut bir şeyler yapmaları gerekiyor.
Bu sorun nasıl birden bire doğuvermediyse birden bire de çözülemez.
Birden bire çözülemeyceği için temelden bir şeylerin değiştirilmesi daha düzgün yapılması gerekiyor.
Şu anda yapılacak şey ceza neyse uygulanmasıdır.
Sorumlular kimse öğrencilerden tutunda okul müdürüne, uyuşturucu maddeyi satandan tutunda öğrenci velilerine uygulanabilecek en ağır yaptırımlar uygulanmalıki kanun amacına ulaşsın bir caydırıcılık olsun.
Bu elbette çözüm değil. Çözüm yukarıda dediğim gibi ; birden bire olmayan bu üzücü hallerin birden bire ortadan kalkmayacağını unutmayarak temelden önlemler alınmalıdır. Bu aşamada yapılacak şey yaptırımların uygulanmasıdır.
6 Ocak 2007 05:12   mesajın adresini al  

meltemm
meltemm
bravo atalay tam hukukçu gibi yazmışsın katılıyorum sana önemli olan geçici diil köklü çözümler üretmek .!
6 Ocak 2007 05:26   mesajın adresini al  

nagehan.lane
nagehan.lane
sadece türkiyede değil her yerde durum çok kötü ne yazık ki.. :((
6 Ocak 2007 05:27   mesajın adresini al  

atalay
atalay
ben bu yaşıma kadar görmezdim, bilmezdim.
ya büyüyorum büyüdkçe öğreniyorum ya da dünya değişiyor.

yani ya zaman değişiyor yada ben...

nagehan.lane demis ki:

sadece türkiyede değil her yerde durum çok kötü ne yazık ki.. :((

6 Ocak 2007 07:12   mesajın adresini al  

checkout
checkout
İşte kültür yozlaşmasına uğramamızın sonucu, hayatlarındaki boşluğu böyle boş ve zararlı bir eylem neticesi atılan kahkahalarla, bu konu hakkında yaptıkları geyiklerle doldurmaya çalışan yükselen yeni nesil. Siz ,biz, hepimiz; aynı şartlarda aynı modlarda büyüyen, yetişen bir kaç nesil bu durumun cezasını çekeceğiz, artık kaçışımız yok, kabul edin ki dejenere olduk. Umarım takip eden nesiller bizim durumumuza düşmez.
6 Ocak 2007 09:19   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008