ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  kolejde uyuşturucu partisi
uyusturucu video ozel okul lise
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

bravado
bravado
daha hangı okul oldugu belırtılmeyen ama ankara da oldugu soylenen bı okulun tuvaletınde ogrencılerın uyusturucu partısı duzenledıgı ortaya cıkmıs. bır vıdeodan ortaya cıkan olayda vıdeo goruntusunu ogrencılerden bırı cep telefonu ıle cekmıs.

buyrun (yorumsuz!!!):

~ 608 gün   mesajın adresini al  

bravado
bravado

meltemm
meltemm
evet ya yazık valla gencecik insanlar nelerle uğraşıolar..rahatları yerinde ne yapacaklarını şaşırıolar..(tabi kendini bilenleri tenzih ediyorum.)

lithium
lithium
TED olduğu açıklandı...

abbas
abbas
Bu uyuşturucu meselesi dış mihrakların yaptığı şuurlu bir harekettir. Amaç insanları uyuşturup, istedikleri gibi dünyayı yönetebilmektir.

Babalarınızı hatırlayın, hangileri o dönemler uyuşturucu kullanıyormuş, alkolü bile bizim kadar içmiyorlarmış. Dikkat edin, en iyi beyinler, iyi fikirler de o dönemler çıkmıştır.

~rimpianto~
~rimpianto~
söylenicek çok şey var ama..sadece yazık!!!

özcartman
özcartman
eğitim sistemi.çok klasik oldu belki ama öyle

meltemm
meltemm
böyle köklü disiplinli bi okulda da bu olursa artık diğer okulları düşünmek bile istemiyorum:(

bravado
bravado

boşuna eğitim bitti demiyor eğitimciler...

meltemm demis ki:

böyle köklü disiplinli bi okulda da bu olursa artık diğer okulları düşünmek bile istemiyorum:(

lithium
lithium
valla bizim zamanımızda en abartı olan olay okula kezzapla gelen hatunlardı kii onu nası buluolardı hala anlamıorum.. ben 1999-2002 döneminde lisedeydim.. aradan nerdeyse 4-5 sene geçti bunlar oluo... bundan 4 sene sonra ne olacak merak ediorum..daha kötüsü aklıma bile gelmio, düşünüoyrumda.. daha kötü ne kaldı...

oh no!
oh no!
çık çık gençlik bitmiş..

bravado
bravado

pardon ama kezzapla gelip napıyolardı?

(cahilliğime verin...)

lithium demis ki:

valla bizim zamanımızda en abartı olan olay okula kezzapla gelen hatunlardı kii onu nası buluolardı hala anlamıorum.. ben 1999-2002 döneminde lisedeydim.. aradan nerdeyse 4-5 sene geçti bunlar oluo... bundan 4 sene sonra ne olacak merak ediorum..daha kötüsü aklıma bile gelmio, düşünüoyrumda.. daha kötü ne kaldı...

woodstuck
woodstuck
çalıştığım kafeye dün geldiler yaklaşık 7 kişiydiler ve hepsi panik halindelerdi hepsi de babalarının haberi olmasın diye dua ediodu... ama maalesef hiç biri durumun ciddiyetinin ayırdına varamayacak düzeyde,

lithium
lithium
ya benim anlam veremediğim başka bi konu daha var...
2 yıl önce falan istanbul ünv. felsefe bölümü(yanlış diildir umarım) anfisinde esrar alemi yapıldı.. bu kadar olay olmadı! bence aynı önlem ünv.lerde de alınmalı..

lithium
lithium
PARDON YA.. önlem alınmıyordu böle şeylerde.. daha alınmadı en azından:)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008