ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
daha hangı okul oldugu belırtılmeyen ama ankara da oldugu soylenen bı okulun tuvaletınde ogrencılerın uyusturucu partısı duzenledıgı ortaya cıkmıs. bır vıdeodan ortaya cıkan olayda vıdeo goruntusunu ogrencılerden bırı cep telefonu ıle cekmıs.
evet ya yazık valla gencecik insanlar nelerle uğraşıolar..rahatları yerinde ne yapacaklarını şaşırıolar..(tabi kendini bilenleri tenzih ediyorum.)
~ 608 gün
lithium
TED olduğu açıklandı...
~ 608 gün
abbas
Bu uyuşturucu meselesi dış mihrakların yaptığı şuurlu bir harekettir. Amaç insanları uyuşturup, istedikleri gibi dünyayı yönetebilmektir.
Babalarınızı hatırlayın, hangileri o dönemler uyuşturucu kullanıyormuş, alkolü bile bizim kadar içmiyorlarmış. Dikkat edin, en iyi beyinler, iyi fikirler de o dönemler çıkmıştır.
~ 608 gün
~rimpianto~
söylenicek çok şey var ama..sadece yazık!!!
~ 608 gün
özcartman
eğitim sistemi.çok klasik oldu belki ama öyle
~ 608 gün
meltemm
böyle köklü disiplinli bi okulda da bu olursa artık diğer okulları düşünmek bile istemiyorum:(
~ 608 gün
bravado
boşuna eğitim bitti demiyor eğitimciler...
meltemm demis ki:
böyle köklü disiplinli bi okulda da bu olursa artık diğer okulları düşünmek bile istemiyorum:(
~ 608 gün
lithium
valla bizim zamanımızda en abartı olan olay okula kezzapla gelen hatunlardı kii onu nası buluolardı hala anlamıorum.. ben 1999-2002 döneminde lisedeydim.. aradan nerdeyse 4-5 sene geçti bunlar oluo... bundan 4 sene sonra ne olacak merak ediorum..daha kötüsü aklıma bile gelmio, düşünüoyrumda.. daha kötü ne kaldı...
~ 608 gün
oh no!
çık çık gençlik bitmiş..
~ 608 gün
bravado
pardon ama kezzapla gelip napıyolardı?
(cahilliğime verin...)
lithium demis ki:
valla bizim zamanımızda en abartı olan olay okula kezzapla gelen hatunlardı kii onu nası buluolardı hala anlamıorum.. ben 1999-2002 döneminde lisedeydim.. aradan nerdeyse 4-5 sene geçti bunlar oluo... bundan 4 sene sonra ne olacak merak ediorum..daha kötüsü aklıma bile gelmio, düşünüoyrumda.. daha kötü ne kaldı...
~ 608 gün
woodstuck
çalıştığım kafeye dün geldiler yaklaşık 7 kişiydiler ve hepsi panik halindelerdi hepsi de babalarının haberi olmasın diye dua ediodu... ama maalesef hiç biri durumun ciddiyetinin ayırdına varamayacak düzeyde,
~ 608 gün
lithium
ya benim anlam veremediğim başka bi konu daha var...
2 yıl önce falan istanbul ünv. felsefe bölümü(yanlış diildir umarım) anfisinde esrar alemi yapıldı.. bu kadar olay olmadı! bence aynı önlem ünv.lerde de alınmalı..
~ 608 gün
lithium
PARDON YA.. önlem alınmıyordu böle şeylerde.. daha alınmadı en azından:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8490
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!