| |
amoresperros
|
Utility maximitation gereği her konuda olduğu gibi ilişki konusunda da insan denen zaaf abidesinin hep kendi çıkarını düşündüğünü düşünmekten kendimi alamam. Zira buradaki forumlarda tartışılanların özeti de bu olsa gerek. Çıkar, ilişki sözkonusu olunca hep karşı taraftan beklenilen ödünlerden ibarettir. Hep böyle olmadı mı? Bu nedenle hepimizi katil aşk ya da sevgi denen şeyi de kurban olarak görüyorum
|
|
~ 610 gün
|
|
| |
genius
|
dünya zaten aşk üzerine kurulmuş..
|
|
~ 610 gün
|
|
| |
meltemm
|
ya bana aşk demeyin ya şu sıralar onun yüzünden iğrenç durumdayım:(hiç bi şeye motive olamıyorum..
|
|
~ 610 gün
|
|
| |
avicenna
|
yaradılışımızda ki en önemli görevimiz : üremek .. yüksek insan zekası ile bu durum dallanıp budaklanıyor .aşk sevgi sadakat evlilik vb
|
|
~ 610 gün
|
|
| |
genius
|
ee aşık olmanın da en güzel tarafı bu değilmi dünyadan kopmak :)
|
|
~ 610 gün
|
|
| |
lifelike
|
sevilmekten başka bişey istemeyen canlılar ben ben ben ben ben ben ben ben...
|
|
~ 610 gün
|
|
| |
sokarca
|
uyuyamıorum ya kafamda 1000 tane soru var hep onun yüzünden :s
|
|
~ 610 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
genelleme yapmamak lazım..
|
|
~ 610 gün
|
|
| |
genius
|
bence genelleme dışında kalanlar aşık diildir...
boomerang ¹³ demis ki:
genelleme yapmamak lazım..
|
|
|
~ 610 gün
|
|
| |
amoresperros
|
yok mu başka cesurumuz
lifelike demis ki:
sevilmekten başka bişey istemeyen canlılar ben ben ben ben ben ben ben ben...
|
|
|
~ 610 gün
|
|
| |
genius
|
en azından gerçek aşık diildir..
|
|
~ 610 gün
|
|
| |
press
|
dogarken ben böle istemedim
|
|
~ 610 gün
|
|
| |
meltemm
|
ya napalım kardeşim aşk olgusunun doğası gereği sen de taraf olduğun için ister istemez kendini düşünüyosun.insan sevince sevilmek de istiyo bence gayeeet mantıklı.!
|
|
~ 610 gün
|
|
| |
genius
|
tabiki sevince sevilmek istersin en doğal hakkın.. bi şey daha insan aşık olurken karşındakinin sana aşık olabileceğini düşünerek oluyoo..imkansız aşklarla uğraşmıyoo..yani bencee :))
|
|
~ 610 gün
|
|
| |
meltemm
|
yani platonik takılmak hiç hoş diil keşke karşılıklı olsa hep ama o zaman da aşk olmazmış.galiba bunun büyüsü ulaşamamakta
|
|
~ 610 gün
|
|
| |