ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Utility maximitation gereği her konuda olduğu gibi ilişki konusunda da insan denen zaaf abidesinin hep kendi çıkarını düşündüğünü düşünmekten kendimi alamam. Zira buradaki forumlarda tartışılanların özeti de bu olsa gerek. Çıkar, ilişki sözkonusu olunca hep karşı taraftan beklenilen ödünlerden ibarettir. Hep böyle olmadı mı? Bu nedenle hepimizi katil aşk ya da sevgi denen şeyi de kurban olarak görüyorum
4 Ocak 2007 00:48
genius
dünya zaten aşk üzerine kurulmuş..
4 Ocak 2007 00:50
genius
ee aşık olmanın da en güzel tarafı bu değilmi dünyadan kopmak :)
4 Ocak 2007 00:54
lifelike
sevilmekten başka bişey istemeyen canlılar ben ben ben ben ben ben ben ben...
4 Ocak 2007 00:55
boomerang ¹³
genelleme yapmamak lazım..
4 Ocak 2007 00:56
genius
bence genelleme dışında kalanlar aşık diildir...
boomerang ¹³ demis ki:
genelleme yapmamak lazım..
4 Ocak 2007 00:57
amoresperros
yok mu başka cesurumuz
lifelike demis ki:
sevilmekten başka bişey istemeyen canlılar ben ben ben ben ben ben ben ben...
4 Ocak 2007 00:57
genius
en azından gerçek aşık diildir..
4 Ocak 2007 00:58
genius
tabiki sevince sevilmek istersin en doğal hakkın.. bi şey daha insan aşık olurken karşındakinin sana aşık olabileceğini düşünerek oluyoo..imkansız aşklarla uğraşmıyoo..yani bencee :))
4 Ocak 2007 01:01
genius
evet platonik güzel olmaz ama birine aşık olduysan peşini hemen bırakmican ilk olumsuz harekette kestirip atmican zamanla olur bu işler..hep karşılıklı olsa dediğin gibi bir manası kalmaz..
meltemm demis ki:
yani platonik takılmak hiç hoş diil keşke karşılıklı olsa hep ama o zaman da aşk olmazmış.galiba bunun büyüsü ulaşamamakta
çıkar çok faklı bişey ya aşk karşılıksırdır bence çıkar beklenmemesi lazım..hangi konuda olursa olsun..
4 Ocak 2007 01:07
tohunç€yll
çıkar çıkmaz ya belli olmaz walla
4 Ocak 2007 01:12
genius
evet sana tamamen katılıyorum..fikirden fikire değişiyoo..ama temelinde sevgi saygı empati olmayan aşk bence aşk değildir.. başka bir isim bulmak lazım ona :))
4 Ocak 2007 01:13
tohunç€yll
hayat oyun orası kesin önemli olan satrançmı oynadığın yoksa tawla mı :) yani ister 40 yılda bir sew istersen dakika başı sew kadercilik belki ama olucaksa olur olmuycaksa olmaz :)
4 Ocak 2007 01:15
genius
kader bazen insanın elindedir..
4 Ocak 2007 01:16
rustem
olmaz ola
4 Ocak 2007 01:18
tohunç€yll
kader bazen değil sürekli insanın elindedir tercihlerin kaderini çizer aslında mesela ben desemki ancelina coliyi sewiyorum kısmet belki çıkarız :P bunun kaderi yok yani demekki kader tercihlerimizde gizli biraz realist tercihler yapmalıyız
4 Ocak 2007 01:18
genius
evet onu başta demiştim insan imkasızın peşinde koşmaz..eğer birini sevecekse kendine uygun olanı seçer..
4 Ocak 2007 01:20
tohunç€yll
ya bırakın hikaye bunlar sewgi fln madem seçioruz beynimizle yapıyoruz bu eylemi duygu muygu yalan :):)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8454
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!