| |
denizhan
|
gelmiş geçmiş en iyi korku filmi dediler ..
dün gecenin bi körü digiturk'te rast geldik arkadaşlarla izledik.
her ne kadar olgusal olarak bana saçma gelse de, ve bu tip şeylerle pek korkan bi insan olmadığımdan film amacına ulaşmasa da, yine de idare eder gibi geldi.
bu bi ara sinemalara gelmişti galiba, insanlar gitmiş gülenler falan olmuş sanırım yanılmıyorsam. o kadar gülünecek bişey yok sonuçta 1973'ün efektleri ve imkanlarıyla gayet normaldi.
bi de bütün filmde kız ağır makyaj altında içine şeytan girmiş halini direk kendi oynamış (taş çatlasa 13-14 yaşında). o psikolojiden kaç hafta içinde çıkmış merak ettik :)
izlediyseniz sizin yorumlarınız nelerdir
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
gelmiş geçmiş en iyi korku filmi the shinning..
en vahşi.. cannibal holocaust..
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
denizhan
|
shining'e ben de katılıyorum evet.
aslında o korku değil gerilim filmi ya neyse.
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
^^^^
|
izlemediğim için yorum yapamicam..ama merak ettim şimdi:)
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
kretzsche
|
bence efsane bir filmdir. konu olarak falan. şeytan çıkarmak. insanın içine girmesi vs. birçok filme esin kaynağı olduğunu düşünüyorum
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
denizhan
|
hemen oyunculardan da bahsedelim.
şeytan giren kızı linda blair oynuyomuş, o tanımıyorum malesef.
annesini ellen burstyn oynuyor ki, requiem for a dream'i seyretmişler hemen hatırlayacaklardır. ("Harold, i'm on TV" repliğinden)
şeytan çıkaran rahibi de max von sydow oynuyor, ki kendisi hakkaten süper oyuncudur. en yakın tarihli intacto var mesela orda oynuyor, izleyenler bilir.
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
fizban
|
ben katiyen merak falan etmedim. yalan söleme plz. o kız kendinden sonra gerçekten şeytan girdiğini zannetmiş içine de, sora çıkarmışlar.
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
^^^^
|
ya bana bi film önerin gerilimi yükek olsun..korkutsun titretmekten...
bulamıorum adam gibi bişey yaa
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
manas
|
bu son çıkan exorcism of emily rose bence gayet güzeldi..exorcism serisinden bir de yaşanmış bir olaydan esinlenerek yapıldığı söylenince insan daha da bir ürperiyor hakkaten...
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
shutter ya :S bide dabbe bnm psikolojimi bozmuştu...
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
nonexistence
|
bence shining pek bi korku filmi değildi.
kitabı inanılmaz korkutucuydu ama filmde şu kadar korkmadım.bence biraz fazla abartıyorlar shiningi kitabının yanında 0 kalıyor.
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
queen of bongo bong
|
ben sevmıstım fılmı ama cok korkunc fılan bulmadım ole hatta gulduum de oldu ama deısıktı bence
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
lifelike
|
ya ben onun türk filmi olanını 7 yaşında okuldan eve geldiimde odamda gizlice izlemiştim o günden beri pskolojisi bozuk bi insanım küçükken izleyince derin izler bırakıo sanırım
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
guilherme
|
türk versiyonunu ilkokula başlamadan önce bende izlemiştim o gece hatta ondan sonraki bi kaç gece yatağın altına saklanmaktan başka bişey yapamamıştım ,korkunca bi de devamlı ç.şim geliyodu tam bi faciaydı
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
unknown artist!
|
film değil de ayagını asansöre kaptıran bi minik kız vardı.allahım bana yardım et! diye bagırıyodu yavrucak.haberlerde vardı.
o kızdan exorcist sesi cıkıyodu işte filmdekinin aynı.
|
|
~ 605 gün
|
|
| |