ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
benim favorim yanıbaşımdan . kaan beyefendinin adının seçkin pirilerle (soyadını yanlış yazdıysam düzeltin) çıkması akabinde dumandan acaip soğudum . banane tabi ki ama elimde olan bişey değil . dinliyorum ama çok da ciddiye almıyorum , alamıyorum . eskiden bir balı bir yanıbaşımdanı dinlerken ulan adam nasıl da aşık olmuş diyodum şimdi iyi kurmuş diyebiliyorum . tabi kimsenin aşk hayatı da ilgilendirmiyor beni ama bu olay kendimi kandırılmış dalga geçilmiş hissettirdi bana , pek anlatamadım ama öyle işte aman :) duman şarkılarına bayılıyorum ama dinleyiş ciddiye alış şeklim değişti . ütopik bakıyorum şarkılarda anlatılanlara . gerçek hayata döndüm :) kendime welcome to paradise diyorum ve noktalıyorum .
1 Ocak 2007 17:49
mezo nuko
astın kaan'ı ya güzel insan:)
reklam falan da olabilir,aşk olmadıı aşikar da..
bence abartmşsn gerçekten.bi kızcaazla gördn diye fazla tepki veryosn gibime geliyo.
belki de fazla yormştr ciddi ilişkler sadece takılmak ve... die bakıyodr olaya artk,yani yaşadıgı aşk ya da aşklar yetmştr,yıpratmştr onu ki yıprattıgı aşikar:)
1 Ocak 2007 17:55
:)siempre...
onları askerde düşünemiyorum:):):)
1 Ocak 2007 18:11
mezo nuko
nette resmleri varmş,askerdeyken çeklmş..
kaç gündr bakyorm bulamadm.
ciddi ciddi poz wermş kaan böle:)
resmleri bulun bi de link koyun yaa ltfn:(
1 Ocak 2007 18:17
denizhan
ilk albümü çıkardılar, fazla dinlememiştim o zaman ..
sonra bizim galatasaray lisesine her festivalde geliyolardı. bi dinliyim dedim, bayağı beğendim ..
sonra seni kendime sakladım'ı çıkardılar, hala lisedeydik. bi önceki albümleri kadar iyi olmasa da, gene dinletiyolardı kendilerini.
ama 3-4 kere konserine gidilmişti o zamana kadar, baygınlık geldi biraz tabii.
genelde popülariteye karşı olan bi insan değilimdir. yani şu "abi popüler oldu, battı" olayı saçma gelir ama ..
bi kere zagaya çıktılar bu kaan, okanın sorularına "abi biz şimdi piyasa olduk anlıyo musun" şeklinde bi cevap verince hakkaten soğudum gruptan :)
zaten sonradan da ilk başarılarını hiçbir zaman yakalayamadılar kanımca
1 Ocak 2007 19:40
mezo nuko
ben ankaradaki konserlerini kaçrmam dieblrm. Saklıkent te bi başka oluyo tabi,orann atmosferi farklı yaa..
ben grubun kötüye gittiğini falan düşünmüyorm,sadece zamanla farklılaşıyolar değişim yani.
He bi de Kaan'ın aırı dozdan ölmesi en büyük korkum tabi:)
1 Ocak 2007 19:51
denizhan
ha bi de bu dumanla ilgili,
2-3 sene öncesine kadar fiks olarak devamlı kaan aşırı uyuşturucudan öldü diye efsaneler ortaya atılırdı. sonra adamlar yine konser verirlerdi. :)
1 Ocak 2007 20:02
mezo nuko
ya duman bu yüzden sağlam bi yerde,
diger forumlarn geyik havası yok burda...
mesajlar çok uzun ve hissedilerek yazılmş..
Dumanın sağlam,kemikleşmiş kitlesini görmek beni gerçekten mutlu ediyo:)
1 Ocak 2007 21:13 ~ 1 Ocak 2007 21:27
mezo nuko
şuna bakın yaa:)
1 Ocak 2007 22:49
mezo nuko
babası kardeşi arkadaşı falan..
1 Ocak 2007 23:39
mezo nuko
remler benm bilg.de görünüo..
bilgisi olan warsa....
2 Ocak 2007 01:37
mezo nuko
alayına isyan!!!
kaan resmi bulamıyorm,konser yok adam gibi,finaller war danacasına!!!
3 Ocak 2007 14:36
mezo nuko
hadi bakalm bizim öle imkanlarımız yok ama napalm:(
3 Ocak 2007 17:15
mezo nuko
Duman dvd si war bilmiosanz edinin içinde bostancı konserinin tamamı,klipler,röportajlar tv programları falan...
ya bi de önce de yazmştm ama askerlk fotolarını bulan warsa bi link adres bişi koysn ltfn
5 Ocak 2007 15:18
taneraysan
biri benimi çağırdı
11 Ocak 2007 23:24
mezo nuko
arkadaşlar hasret gidermek için dream tv yi takip edin
sık sık dumanla ilgili şeyler çıkıyo
10 gün kadar önceydi galiba rakınkok performansınn tamamına yakınını werdiler çok kısaydı(1saat) ama hiç yoktan iidr
17 Ocak 2007 17:47
nanikdepresif
abi polis basmasın burayı. ne bilim dumancılar toplansın falan.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8398
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!